Uşak Üniversitesi’nden 21 Mart Nevruz Bayramı programı

Uşak Üniversitesi yayımladığı duyurusunda 21 Mart Nevruz Programına ilişkin detayları aktardı. Nevruz Bayramı Programı sonrasında üniversite yemekhanesinde iftar yemeği verileceği açıklandı.
Uşak Üniversitesi’nden 21 Mart Nevruz Bayramı programı

Baharın simgesi olarak da ifade edilen Nevruz Bayramı için duyuru yapıldı. Uşak Üniversitesi yaptığı duyurusunda programın saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacağını açıkladı. Daha sonra Nevruz belgeseli ile devam edecek olan programda açılış konuşmasını Uşak Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş’ın yapacağını belirtildi.

DANS GÖSTERİLERİ DÜZENLENECEK

Protokol konuşmalarından sonra nevruz eğlenceleri, Uşak Üniversitesi Vokal Akademisi ve Halk Dansları ekiplerinin düzenlediği gösteriler seyredilecek.

Program akışı şu şekilde:

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

Nevruz Belgeleri

Açılış Konuşmaları

Prof. Dr. Ekrem Savaş

Uşak Üniversitesi Rektörü

Protokol Konuşmaları

Nevruz Eğlencesi

Müzik ve Dans Etkinlikleri

Demir Dövme – Ateşten Atlama – Atlı Okçuluk Gösterisi

Topluluklar Stand Etkinliği

PROGRAM SONRASINDA İFTAR YEMEĞİ VERİLECEK

Demir dövme, ateşten atlama ve atlı okçuluk gösterisinin yapılacağı Nevruz Bayramı Programı için başlangıç saatinin 17.00 olduğu açıklandı. Daha sonra üniversite yemekhanesinde iftar yemeği verilecek. Programın adresinin Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi Büyük Salon olduğu açıklandı.

Düzenlenen etkinliğe basın mensuplarının da davet edildiği aktarıldı. Etkinliğe katılmak isteyenler 21 Mart saat 17.00'de Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi Büyük Salon'da bulunması gerekecek.