Uşak'ta Yaza Merhaba Konserleri bugün başlıyor! 2 Haziran Uşak'ta etkinlik programı

Yaz mevsiminde Uşak'ta konserler düzenleyeceğini açıklayan Uşak Belediyesi geçtiğimiz günlerde bir duyuruya yer vermişti. Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, konser programlarını Uşaklılarla buluşturmaya devam ederken Beyoğlu Klasik Türk Musikisi Derneği ve Karahallı ile Uşak Vakıflar Korosu Konserleri bugün gerçekleşecek.
Uşak'ta Yaza Merhaba Konserleri bugün başlıyor! 2 Haziran Uşak'ta etkinlik programı

Uşak'ta Yaza Merhaba Konserleri bugün başlıyor! 2 Haziran Uşak'ta etkinlik programı - Uşak Belediyesi haziran ayına iddialı bir giriş yapmaaya hazırlanıyor. Uşaklı sanatseverler konser etkinlikleri ile buluşturulmaya devam ederken Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 'Yaza Merhaba' adıyla yeni bir konser takvimi yayımladı. Geçtiğimiz hafta sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarda konser programlarına devam edeceğini bildiren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, konser takvimine bir yenisini daha ekledi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sosyal medya hesapları üzerinden kentteki konser takvimine hazirqan ayı ile birlite 'Yaza Merhaba' adı ile devam edileceğini duyurdu.

2 HAZİRAN CUMA GÜNÜ KULAKLARIN PASI SİLİNECEK

2 Haziran Cuma tarihinde Beyoğlu Klasik Türk Musikisi Derneği ve Karahallı ile Uşak Vakıflar Korosu Konserlerinin saat 20.00'da Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşeceği bildirildi. Uşaklılarla buluşacak olan konser etkinliğinin ücretsiz olacağı da açıklandı. Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada ''Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sanatın ve Sanatçının yanında olmaya devam ediyor... Beyoğlu Klasik Türk Musikisi Derneği ve Karahallı & Uşak Vakıflar Korosu Konserleri 2 Haziran 2023 Saat 20:00'da Atatürk Kültür Merkezinde Sizlerle...
Ücretsiz biletler Atatürk Kültür Merkezi Bilet Satış Noktasında...'' denildi.

Konser biletlerin ücretsiz olduğuna değinilirken biletlerin de Atatürk Kültür Merkezi bilet satış noktasından alınabileceği kaydedildi.