Uşak'ta Yaza Merhaba Konserleri başlıyor!

Uşak'ta çeşitli konserler gerçekleşmeye devam ediyor. Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, konser programlarını Uşaklılarla buluşturmaya devam ederken kentte gerçekleşecek Beyoğlu Klasik Türk Musikisi Derneği ve Karahallı ile Uşak Vakıflar Korosu Konserlerine ilişkin detayları duyurdu.
Uşak'ta Yaza Merhaba Konserleri başlıyor!

Uşak'ta Yaza Merhaba Konserleri başlıyor! - Uşak'ta çeşitli sanatsal faaliyetler gerçekleştiriliyor. Sanatseverler konser etkinlikleri ile buluşturulmaya devam ederken Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yeni bir konser takvimine ilişkin duyuru yayımladı.

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarda konser programlarına devam edeceğini bildiren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, devam eden konser takvimine bir yenisini daha ekledi. Ücretli ve ücretsiz konserleri Uşaklılar için takvimine eklemeye devam eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sosyal medya hesapları üzerinden kentteki konser takvimine ilişkin yeni tarihleri açıkladı. ''Yaza Merhaba' adının verildiği konserlerin 2 Haziran tarihinde Beyoğlu Klasik Türk Musikisi Derneği ve Karahallı & Uşak Vakıflar Korosu Konserlerinin gerçekleşeceğini aktaran Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, konserlerin saat 20.00'da Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşeceğini duyurdu. Uşaklılarla buluşacak olan konser etkinliğinin ücretsiz olacağı da açıklandı. 

2 HAZİRAN'DA DÜZENLENECEK

Beyoğlu Klasik Türk Musikisi Derneği ve Karahallı & Uşak Vakıflar Korosu Konserlerinin 2 Haziran 2023 tarihinde Atatürk Kültür Merkezi'nde saat 20.00'da dinleyicisi ile buluşacağı bildirildi. Ücretsiz  olarak Uşaklılara sunulacak olan konsere ilişkin Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada ''Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sanatın ve Sanatçının yanında olmaya devam ediyor...


Beyoğlu Klasik Türk Musikisi Derneği ve Karahallı & Uşak Vakıflar Korosu Konserleri 2 Haziran 2023 Saat 20:00'da Atatürk Kültür Merkezinde Sizlerle...
Ücretsiz biletler Atatürk Kültür Merkezi Bilet Satış Noktasında...'' denildi.

Açıklanan konser bilgilerinde biletlerin ücretsiz olduğuna değinilirken biletlerin de Atatürk Kültür Merkezi bilet satış noktasından alınabileceği kaydedildi.