Uşak'ta yaz okulu öğrencileri Akse Çamlığı Hayvanat Bahçesi'ni gezdi

Uşak Belediyesi ve TÜGVA işbirliği ile gerçekleşen yaz okuluna katılan öğrenciler Akse Çamlığı Hayvanat Bahçesi'ni gezdi.
Uşak'ta yaz okulu öğrencileri Akse Çamlığı Hayvanat Bahçesi'ni gezdi

Uşak'ta yaz okulu öğrencileri Akse Çamlığı Hayvanat Bahçesi'ni gezdi - Uşak'ta yaz okulu etkinlikleri tüm hızı ile devam ederken kurslara katılım sağlayan öğrenciler Akse Çamlığı Hayvanat Bahçesi'ni gezdiler. 

Uşak Belediyesi ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ile ortak olarak başlayan yaz okulu programlarında verilen eğitimler ile birleştirilen etkinlikler çocukların sıkılmadan ve eğlenerek öğrenmelerine yardımcı oluyor. Uşak Belediyesi yaz etkinliklerinin tüm yaz boyunca devam edeceğini dile getirdi. 

YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİ HAYVANAT BAHÇESİNİ GEZDİ!

Uşak Belediyesi ile TÜGVA Uşak Temsilciliğinin ortaklaşa gerçekleştirdiği yaz okulu programlarına katılan öğrenciler, belediyeye ait hayvanat bahçesini gezdi.

Uşak Belediyesi ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ile ortak olarak başlayan yaz okulu programlarında verilen eğitimlerin yanı sıra her hafta öğrencilerle sosyal sorumluluk çerçevesinde çeşitli programlar da gerçekleştiriliyor.

Uşak Belediyesi Sosyal Medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşımda “Yaz Okulu'muzla keşfediyoruz, eğleniyoruz, öğreniyoruz. Öğrencilerimiz bugün Akse Çamlığı Hayvanat Bahçesi'ni ziyaret ederek kendilerini yeni dost edindiler.

Keyifli bir gün bizim oldu” ifadelerini belirtti.