Uşak'ta düzenlenen Sıra Gecesi konseri kulakların pasını sildi!

Mayıs ayında konserlerle sürdüren Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kentte Uşak Musiki Derneği Sıra Gecesi Konseri'ne ev sahipliği yaptı. Düzenlenen konsere Uşaklılar yoğun ilgi gösterirken kulakların da pası silindi.
Uşak'ta düzenlenen Sıra Gecesi konseri kulakların pasını sildi!

Uşak'ta düzenlenen Sıra Gecesi konseri kulakların pasını sildi! - Uşaklıları sosyal etkinliklerle buluşturan Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kentte çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Ücretli ve ücretsiz etkinlikler ile konserleri Uşaklılar için düzenleyen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sosyal medya hesapları üzerinden kentte gerçekleşecek mayıs ayı konser takvimine start verdi. 

''Bahar ayını konserle karşılıyoruz...'' diyen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 22 Mayıs tarihinde Uşak Musiki Derneği Sıra Gecesi Konseri'nin gerçekleşeceğini aktardı. 22 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşen konser Şef Engin Büyükarslan öncülüğünde saat 20:30'da Atatürk Kültür Merkezi'nde Uşaklılarla buluştu. Uşaklıların yoğun ilgi gösterdiği konserde renkli görüntüler ortaya çıktı.  

UŞAK'TA SIRA GECESİ DÜZENLENDİ

Şef Engin Büyükarslan'ın yönetiminde gerçekleşen Uşak Musiki Derneği Sıra Gecesi Konseri Uşaklılar'ın karşısına çıktı. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere pek çok Uşaklı katıldı. Salonu dolduran sanatsever Uşaklılar sahnelenen eserlere hep bir ağızdan eşlik etti.  Geceye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Etem Sevil de katılım sağladı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sevil, Şef Büyükarslan'a teşekkürlerini ileterek çiçek takdim etti.

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada ise ''Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sanatı ve Sanatçıyı halkımız ile bulusturmaya devam ediyor. Şef: Engin Büyükarslan öncülüğünde Sıra Gecesi konseri büyük bir ilgi ile Atatürk Kültür Merkezinde gerçeklesti. Salonu dolduran sanatsever halkimiz sahnelenen eserlere hep bir ağızdan eşlik etti.  Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz sevgili Etem Sevil beyefendi çiçeklerle koromuza teşekkür etti.'' ifadeleri yer aldı.

Uşaklılara konsere katıldıkları için Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Etem Sevil ile Şef Engin Büyükarslan teşekkürlerini iletirken müzik ziyafetinin ardından program sona erdi.