Uşak'ta düzenlenen Amatör Çalgı Günleri Festivali ile kulakların pası silindi!

Çeşitli konser programlarına yer veren Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kentte düzenlenen Amatör Çalgı Günleri Festivali'ne ev sahipliği yaptı. Düzenlenen festivale Uşaklılar yoğun ilgi gösterirken kulakların pası silindi.
Uşak'ta düzenlenen Amatör Çalgı Günleri Festivali ile kulakların pası silindi!

Uşak'ta düzenlenen Amatör Çalgı Günleri Festivali ile kulakların pası silindi! - Uşaklıları çeşitli etkinliklerle buluşturan Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kentte etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Ücretli ve ücretsiz etkinlikler ile konserleri Uşaklılar için düzenleyen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sosyal medya hesapları üzerinden kentte gerçekleşecek haziran ayı konser takvimine hız kemeden devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 3 - 4 Haziran tarihinde Akademi Uşak Eğitim ve Sanat Platformunun düzenlediği Amatör Çalgı Günleri Festivali'ne ev sahipliği yaptı. 3 - 4 Haziran tarihlerinde gerçekleşen konser Atatürk Kültür Merkezi'nde Uşaklılarla buluştu. Uşaklıların yoğun ilgi gösterdiği konserde kulakların pası silindi.

UŞAK'TA AMATÖR ÇALGI GÜNLERİ FESTİVALİ DÜZENLENDİ

Uşak'ta gerçekleşen Akademi Uşak Eğitim ve Sanat Platformunun düzenlediği Amatör Çalgı Günleri Festivali Konseri ile Uşaklıların beğenisine sunuldu. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere pek çok Uşaklı katıldı. Salonu dolduran sanatsever Uşaklılar sahnelenen eserlere hep bir ağızdan eşlik etti. Geceye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Etem Sevil de katılım sağladı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sevil, katılımcılara ve eğitmenlerimize teşekkürlerini ileterek katılım belgelerini takdim etti.

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada ise ''Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Akademi Uşak Eğitim ve Sanat Platformunun düzenlediği Amatör Çalgı Günleri Festivali 3-4 Haziran 2023 tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşti.. Biribirinden yetenekli 75 sanatçının katıldığı Çalgı Festivaline sanatçıların aileleri ve çok değerli halkımız katılım sağladı.. İki gün boyunca gerçekleşen festivalde Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sayın Etem Sevil katılımcılara ve eğitmenlerimize teşekkürlerini ileterek katılım belgelerini takdim etti.'' ifadeleri yer aldı.

Uşaklılara konsere katıldıkları için teşekkürler iletilirken müzik ziyafetinin ardından program sona erdi.