Uşak'ta 12 gün boyunca Birlikte Resim Sergisi düzenlenecek! İşte program takvimi

Uşak'ta çeşitli etkinlikler gerçekleşmeye devam ediyor. Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sanatsal faaliyetlerini Uşaklılarla buluşturmaya devam ederken kentte gerçekleşecek bir resim sergisine ilişkin detayları duyurdu.
Uşak'ta 12 gün boyunca Birlikte Resim Sergisi düzenlenecek! İşte program takvimi

Uşak'ta 12 gün boyunca Birlikte Resim Sergisi düzenlenecek! İşte program takvimi - Ülkemizde sanatsaal faaliyetler hız kesmeden devam ediyor. Uşak'ta da gerçekleştirilen sanatsal faaliyetlere bir yenisinin daha ekleneceği açıklandı. Sanatseverler çeşitli etkinlikler  ile buluşturulmaya devam ederken Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yeni bir programa ilişkin duyuru yayımladı.

UŞAK'TA RESİM SERGİSİ DÜZENLENECEK

Resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarda bir resim sergisini kente taşıyacaklarını duyuran Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, takvim prpgramına bir yenisini daha ekledi. Ücretli ve ücretsiz etkinlikleri Uşaklılar için takvimine eklemeye devam eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sosyal medya hesapları üzerinden kentte bir resim sergisi düzenleneceğine ilişkin yeni tarihleri açıkladı. ''Birlikte Resim Sergisi'' adının verildiği serginin 30 Mayıs ile 11 Haziran tarihleri arasında gerçekleşeceğini aktaran Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sergilerin Atatürk Kültür Merkezi'nde saat 18.00'da gerçekleşeceğini duyurdu. Uşaklılarla buluşacak olan sergi etkinliğinin ücretsiz olacağı da açıklandı. 

11 HAZİRAN'A KADAR DÜZENLENECEK

Serginin 11 Haziran 2023 tarihinine kadar Atatürk Kültür Merkezi'nde Uşaklı sanatseverler ile buluşacağı bildirildi. Ücretsiz olarak Uşaklılara sunulacak olan sergiye ilişkin Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada ''Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü sanatın her dalını sanatsever halkımız ile buluşturmaya devam ediyor...
Ahu Akkan, Ali Uslu, Elvan Şentürk, Eray Çiftçi, Erhan Karadağ, Evrim Özeskici, Fatma Yıldırım, Nazan Düz, Özgür Yürük, Serpil Yayman, Seyfi Yıldırım ve Zafer Güngen'in eserlerinin sergileneceği "Birlikte Resim Sergisi" 30 Mayıs - 11 Haziran tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi Sanat Galerisinde Sizlerle... Ücretsiz olan sergimize tüm halkımız davetlidir...'' denildi.

Açıklanan sergiye ait bilgilerde biletlerin ücretsiz olduğuna değinildi.