Uşak Kültür Sohbetleri Uşak Yazarları Buluşuyor programının konuğu belli oldu!

Uşak'ta çeşitli kültürel etkinlikler gerçekleşmeye devam ediyor. Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından paylaşılan bir duyuru ile Uşak Kültür Sohbetleri Uşak Yazarları Buluşuyor programının konuğu açıklandı.
Uşak Kültür Sohbetleri Uşak Yazarları Buluşuyor programının konuğu belli oldu!

Uşak Kültür Sohbetleri Uşak Yazarları Buluşuyor programının konuğu belli oldu! - Ülkemizde Uşak'ta çeşitli sanatsal faaliyetler gerçekleştiriliyor. Uşak'ta hız kesmeden devam eden sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında vatandaşlara çeşitli programlar sunuluyor. Sanatseverler biribirinden farklı etkinlikleri ile buluşturulmaya devam ederken Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yeni bir etkinlik takvimine ilişkin duyuru yayımladı.

6 HAZİRAN'DA DÜZENLENECEK

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, devam eden etkinlik takvimine bir yenisini daha ekledi. Ücretli ve ücretsiz çeşitli etkinlikleri Uşaklılar için takvimine eklemeye devam eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sosyal medya hesapları üzerinden kentteki yeni etkinliğe dair açıklama yayımladı. 'Uşak Kültür Sohbetleri Uşak Yazarları Buluşuyor Programına Mehmet Şeker konuk oluyor...'' ifadelerine yer veren Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 6 Haziran tarihinde yapılacağı duyurulan Uşak Kültür Sohbetleri Uşak Yazarları Buluşuyor programının saat 20.00'da Atatürk Kültür Merkezi Alt Kat Çok Amaçlı Salonda gerçekleşeceği ve ücretsiz olacağı söylendi. Öte yandan söyleşiye tüm halk davet edildi. 

Açıklanan söyleşinin ücretsiz olduğuna değinilirken biletlerin de Atatürk Kültür Merkezi bilet satış noktasından alınabileceği kaydedildi.