Uşak Kültür Sanat’tan ücretsiz piyano konseri etkinliği!

Uşak Kültür Sanat X sosyal medya hesabı üzerinden önemli bir duyuru yayımladı. Birbirinden farklı etkinlikleri duyurmaya devam eden Uşak Kültür Sanat ücretsiz piyano konserinin detaylarını aktardı.
Uşak Kültür Sanat’tan ücretsiz piyano konseri etkinliği!

Çeşitli etkinlikleri sosyal medya hesabı üzerinden duyurmaya devam eden Uşak Kültür Sanat, yaptığı açıklamasında Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuarı ve Uşak Besim Atalay Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin sahne alacağı Piyano Konserini duyurdu.

ETKİNLİK SAATİ AÇIKLANDI

2 Mayıs günü düzenlenecek olan etkinliğin saatinin de 16.00 olduğu açıklandı. Etkinliğin ücretsiz olduğu ve tüm halkın davetli olduğunu ifade eden Uşak Kültür Sanat, şu paylaşımı yaptı:

“Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı ve Uşak Besim Atalay Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin sahne alacağı Piyano Konseri 2 Mayıs 2024 Saat 16:00'da Atatürk Kültür Merkezinde sizlerle.

Ücretsiz olan etkinliğe tüm halkımız davetlidir”

KATILIMCILAR TEK TEK DUYURULDU

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuarı ve Uşak Besim Atalay güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin düzenlediği Piyano Konserinde Kıvanç Kaya, İlayda Aksu, Serpil Karahan, Meriç Döner, Öykü Karakaya ve Domeli Nurgergen’in olacağı duyurdu. Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkıları ile düzenlenen etkinliğe tüm Uşak halkı devam edildi.

Düzenlenecek olan etkinliğin Uşaklılara ücretsiz olduğunun da altı çizildi.