Uşak Kent Tarih Müzesi'nde Canlanan Sesler Nostaljik Radyo, Gramofon ve Plak Sergisi

Uşak Belediyesi bünyesinde hizmet veren Uşak Kültür Sanat etkinliklerine tüm hızı ile devam ederken Canlanan Sesler Nostaljik Radyo, Gramofon ve Plak Sergisi ziyaretlere açıldı.
Uşak Kent Tarih Müzesi'nde Canlanan Sesler Nostaljik Radyo, Gramofon ve Plak Sergisi

Uşak'ta kültür sanat etkinlikleri düzenlenmeye devam ederken bunlara bir yenisi daha eklendi. Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile bir döneme damga vuran gramofon, plak ve nostaljik radyolar için sergi açıldığı ifade edildi. Uşaklıların kültür sanat faaliyetlerinde buluşma noktası olan Kent Tarih Müzesi'nde başlayan sergi 1 Haziran 2024 tarihine kadar ziyaretlere açık olacak.

UŞAK'TA TARİHİ ÖZLEYENLER, O GÜNLERİ ANMAK İSTEYENLER İÇİN ÖZEL SERGİ!

Uşaklılar için birbirinden renkli etkinlikler ve özel sergiler düzenlemeye devam eden Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bu seferde nostalji severler için yeni bir sergiye imza attı. Uşak Kültür Sanat tarafından yapılan açıklamada "Canlanan Sesler Nostaljik Radyo, Gramofon ve Plak Sergisi Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sayın Etem Sevil ve vatandaşlarımızın katılımıyla Kent Tarihi Müzesinde gerçekleşti.

usak-kultur-sanat.jpg

1920 yılından bu yana üretilmiş farklı radyo, gramofon ve cihazların bulunduğu sergi 1 Haziran 2024 tarihine kadar Uşak Kent Tarihi Müzesinde ziyaretçilerini bekliyor." denilerek yeni sergi hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Sergi için yapılan açıklamada 1920 senesinden günümüze kalan tarihi radyolar, plaklar ve gramofonların 1 Haziran tarihine kadar ziyaretçilere açık olacağı ifade edildi. Sergiyi ziyaret etmek isteyen Uşaklıların Kent Tarihi Müzesi'ne gelmesi yeterli olacak.