Uşak Gençlik Merkezi tiyatro topluluğundan ücretsiz Yeşilçam komedisi!

Uşak'ta kültür sanat etkinlikleri tüm hızı ile devam ederken Uşak Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğu yeni oyun müjdesi verdi. Kahkahalara boğacak ücretsiz oyun tarihi açıklandı...
Uşak Gençlik Merkezi tiyatro topluluğundan ücretsiz Yeşilçam komedisi!

Uşak'ta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlikler tüm hızı ile devam ederken bunlara bir yenisi daha eklendi. Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğu tarafından sergilenecek olan tiyatro oyunu duyuruldu.

Erdinç Aydın'ın kaleminden çıkan ve Kamil Yılmaz tarafından yönetilen "Senin Annen Bir Melekti Yavrum" isimli tiyatro oyunu Uşaklılar ile buluşmaya hazırlanıyor. Türkiye'de sinema denildiğinde akla ilk gelenlerin başında yer alan Yeşilçam filmlerine esprili bir bakışla yaklaşan oyun Uşaklıları sahneleri ile kahkahalara boğacak!

SENİN ANNEN BİR MELEKTİ YAVRUM OYUNU UŞAKLILARI BEKLİYOR!

Sahnelediği oyunlara bir yenisini daha eklemeye hazırlanan Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğu tüm Uşaklıları tiyatroya davet etti. Yapılan paylaşımda "Uşak Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan "Senin Annen Bir Melekti Yavrum" tiyatro oyunumuza tüm halkımız davetlidir." ifadelerine yer verildi.

tiyatro-oyunu.jpg

Uşak'lı sanatseverleri gülümsetecek olan film 15 Mayıs 2024 Çarşamba akşamı sahnelenecek. Atatürk Kültür Merkezi 1 nolu salonda sergilenecek olan 2 perdeden oluşacak. Nostaljik ve büyüleyici bir Yeşilçam komedisi olarak sahnelenecek olan film saat 20:00'de izleyicisi ile buluşacak. Ücretsiz kültür sanat faaliyetleri arayan Uşaklılara verilen müjde ile herkes oyuna davet edildi.