Uşak Çalıştayı 17 Ocak Çarşamba günü düzenlenecek

Uşak Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında Cumhuriyetin 2. Yüzyılında Marka Kent Olma Yolunda Uşak Çalıştayının başlayacağını açıkladı. Gedik Meslek Yüksekokulu’nun ev sahipliği yapacağı çalıştaya ilişkin detaylar haberimizde
Uşak Çalıştayı 17 Ocak Çarşamba günü düzenlenecek

Belediye, yaptığı açıklamasında İstanbul Gedik Üniversitesi tarafından belediye ve valiliğin katkıları ile çalıştayın düzenleneceğini belirtti. 17 Ocak Çarşamba günü 10.00 itibarıyla İstanbul Gedik Üniversitesi’nin ev sahipliği ile vatandaşlara kapıların açılacağı belirtildi.

BELEDİYE RESMİ OLARAK PAYLAŞTI

Uşak Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden şu paylaşımı yaptı:

“İstanbul Gedik Üni. tarafından belediyemizin ve valiliğimizin katkılarıyla düzenlenecek Cumhuriyetin 2. Yüzyılında Marka Kent Olma Yolunda Uşak Çalıştayı 17 Ocak Çarşamba günü saat 10.00 itibariyle İstanbul Gedik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde vatandaşlarımıza kapılarını açıyor.

Uşak’mızı marka kılan coğrafi güzellikler, şifalı termal sular, sanayi ve tarım, tarih ve kültürel zenginlikler gibi birçok değerin konuşulacağı bu önemli çalıştaya başta İstanbul ve çevre illerden olmak üzere tüm Uşaklı hemşerilerimizi davet ediyoruz”

Belediyenin yaptığı paylaşım şu şekilde:

ekran-goruntusu-2024-01-13-135843-min.png

ETKİNLİĞİN TARİHİ

Düzenlenecek olan etkinliğinin tarihinin 17 Ocak 2024 Çarşamba olacağı ifade edilirken, etkinlik saatinin 10.00 olduğu belirtildi.

Yer: Gedik Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu / Pendik İstanbul Saat: 10.00 olarak etkinliğin bilgisi aktarıldı.

İlginizi çekebilecek diğer Uşak haberleri:

Yayımlanan paylaşımda ise “Cumhuriyetin 2. Yüzyılın Marka Kent Olma Yolunda Uşak Çalıştay’ına katılımınızdan onur duyarız” ifadesi kullanıldı.