Uşak Belediyesi’nden öğrencilere güzel haber!

Uşak Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında çok sayıda Uşaklı'nın yararlandığı Akademi'de eğitimin yakın zamanda kaldığı yerden yenin yerinde başlayacağını duyurdu.
Uşak Belediyesi’nden öğrencilere güzel haber!

Uşak Belediyesi’nden öğrenci ve velileri sevindiren önemli bir haber geldi. Belediye, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında Akademi’de eğitimin çok yakında kaldığı yerden devam edeceğini duyurdu.

YENİ NOKTADAN DEVAM EDECEK

Belediye, öğrencileri sevindiren açıklamalarını peş peşe yapmaya devam ediyor. Yapılan açıklamada Akademi’de öğrenim gören öğrenciler için hizmetin kaldığı yerde yeni noktadan devam edeceği ifade edildi.

Öğrenci ve velileri sevindiren haberi açıklayan Uşak Belediyesi yaptığı paylaşımını “Haydi çocuklar akademiye, Ankarademi’de eğitim çok yakında kaldığı yerden devam edecek” şeklinde duyurdu.

ekran-goruntusu-2024-06-11-122126.png

UŞAK BELEDİYESİ DUYURDU

Belediye açıklamasında şunları kaydetti:

“Sizlere büyük bir heyecan ve mutlulukla duyurmak isteriz ki, Akademi olarak eğitim yolculuğumuzda yeni bir sayfa açıyoruz. Çok yakında Akademi’de öğrenim görmekte olan öğrencilerimiz ile birlikte yeni yerimizde hizmet vermeye devam edeceğiz.

Sevi ve saygılarımızla,”

Akademi uşak bünyesinde Kent Orkestrası, Şehir Tiyatrosu, Müzik ve Sahne Sanatları Atölyesi gibi pek çok eğitim bir arada verilebiliyor. Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kuruluşu olan Uşak Akademi’de eğitimlerin yakın zamanda yeniden başlayacağı haberi Uşaklıları heyecanlandırdı. Eğitim tarihi belli olduğunda sizlere aktarıyor olacağız.