Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi’ni yeniliyor!

Uşak Belediyesi, birbirinden farklı projelerle vatandaşların karşısına çıkmaya devam ediyor. Aktarılan son habere göre belediye şimdi de Kadın Koordinasyon Merkezi'ni yeniliyor. Projeye ilişkin detayları ve merak edilenleri Uşak Belediyesi açıkladı.
Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi’ni yeniliyor!

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi’nde yapılan yenilikler hakkında vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Belediye, son olarak yaptığı açıklamasında içerisinde A’dan Z’ye pek çok hizmeti barındıran kurum yenileniyor.

Yakın zamanda yeni adı ve değişen hizmetleriyle Uşaklılara hizmet vereceğini açıklayan Belediye’nin paylaşımı Uşaklıları heyecanlandırdı.

“YENİ ADI VE YENİ YÜZÜYLE HİZMETE DEVAM EDECEK”

Belediye, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında Kadın Koordinasyon Merkezi’nin yeni yüzü ile yakında vatandaşların hizmetinde olacağını belirtti. Çocuk oyun alanı, reformer pilates ve kadın kafe gibi pek çok bölümün olduğu Kadın Koordinasyon Merkezi için Uşak Belediyesi şu ifadeyi kullandı:

“Kadın Koordinasyon Merkezi Bünyesinde Reformer Pilates’ten, Diyetisyene, Psikologdan Çocuk Gelişimci Eğitmene, Kişisel Gelişim Kurslarından Kadın Kafeye kadar her türlü hizmeti barındıran merkezimiz çok yakında yeni adı ve yeni yüzüyle kendini daha fazla geliştirerek hizmete kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor..”

ekran-goruntusu-2024-05-23-144408-min-1.png

Belediyenin yaptığı bu paylaşım pek çok Uşaklı vatandaşı sevindirirken, Kadın Koordinasyon Merkezi’nin yakın zamanda hem yeni adı hem de yeni yüzü ile açılacağı belirtildi.