Uşak Belediyesi etkinliğinde İbrahim Sadri'den şiir dolu gece!

Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan özel programında ünlü şair İbrahim Sadri “Şiir Vakti” programı ile sahne alarak birbirinden güzel şiirler okudu.
Uşak Belediyesi etkinliğinde İbrahim Sadri'den şiir dolu gece!

Uşak Belediyesi’nin Ramazan’a özel olarak düzenlediği etkinlikler devam ediyor. Kültür sanat etkinlikleri ile de dikkat çeken Uşak Belediyesi ünlü şair İbrahim Sadri ile Uşaklıları buluşturdu. İbrahim Sadri okuduğu birbirinden güzel şiirler ile katılımcıların eşsiz bir gece geçirmelerini sağladı.

İBRAHİM SADRİ’NİN SESİNDEN ŞİİRE DOYDULAR

Uşak Belediyesi’nin organizasyonunda yapılan etkinliğe Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ile Fahrettin Tuğrul, il protokolü ve Uşaklılar katıldılar. Yoğun bir katılım gösterilen etkinlikte katılımcılar sanata da şiire de doydular. İbrahim Sadri etkinlikle hem kendi yazdığı şiirleri hem de Türk şiirinin unutulmaz eserlerini seslendirdi.

2.jpg

ETKİNLİK BÜYÜK BEĞENİ İLE TAKİP EDİLDİ

Şiir okuma alanında Türkiye’de ilk akla gelen sanatçılar arasında yer alan İbrahim Sadri Uşaklılara tam bir resital sundu. İbrahim Sadri Anadolu insanının ruhuna dokunan şiirler ile izleyicilere oldukça güzel anlar yaşatmayı başardı. Etkinliğe katılanlar İbrahim Sadri ile kendilerini buluşturan Uşak Belediyesi’ne ve Uşak belediye Başkanı Mehmet Çakın’a teşekkür ettiler.

1.jpg

İBRAHİM SADRİ’YE TEŞEKKÜR

Gecenin sonunda AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul ile Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner tarafından İbrahim Sadri’ye Uşak’a özgü hediyeler vererek ünlü sanatçıya teşekkür ettiler. İbrahim Sadri kendisine gösterilen ilgiye de aynı şekilde teşekkür ederken yeniden Uşak’a gelmek istediğini belirtti.