Uşak Belediyesi Değerler Eğitimi konusu ile çocuklara etkinlik düzenledi

Uşak Belediyesi tarafından yarıyıl tatilinde olan minikler için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.
Uşak Belediyesi Değerler Eğitimi konusu ile çocuklara etkinlik düzenledi

Uşak Belediyesi, somestr tatilinde olan minikleri unutmadı. Uşak Belediyesi 4. Bilim Sanat Çocuk Şenliği 6. Gününde çocuklarımıza unutulmaz bir gün yaşattı.

Çocukların tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için çeşitli etkinlikler düzenleyerek doyasıya eğlendiren Uşak Belediyesi, söz konusu etkinliklere dair görüntüleri de paylaştı. 

UŞAK BELEDİYESİ'NDEN ÇOCUKLARA ETKİNLİK

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü resmi Instagram adresi üzerinden  'Değerler Eğğitimi' konulu etkinliğe dair görseller paylaşıldı. Uşaklı ailelerin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte 'Marmelat ve Annesinin Standup Gösterisi' düzenlendi. Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner ve Uşak'ta yaşayan çocuklarımız katılım sağladığı etkinlik görsel şölene sahne oldu. Ebru sanatı, resim ve seramik atölyesinin yanı sıra Marmelat Kukla ile çocuklar doyasıya eğlenirken aileleri de o anları ölümsüzleştirdi. Marmelat ve Annesinin standup gösterisinin ardından Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner Marmelat ve Annesine teşekkürlerini ileterek çiçek takdim etti.