Uşak Belediyesi 3. Tiyatro Festivali Başlıyor

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organizesi yapılan, “Uşak Belediyesi 3.Uluslararası Tiyatro Festivali” 1 Mart Cuma günü başlıyor.
Uşak Belediyesi 3. Tiyatro Festivali Başlıyor

Geleneksel hale gelen ve Uşak’ın tanıtımında büyük rol oynayan tiyatro festivaline aralarında Uşak’ında bulunduğu 8 ilden çeşitli tiyatro topluluklarının katılacağı açıklandı

Konu ile ilgili, Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ““Uşak Belediyesi 3.Uluslararası Tiyatro Festivali”nin bu yıl 1-6 Mart tarihleri arasında yapılacağı ve festivale;

İstanbul Devlet Tiyatrosu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Afyonkarahisar Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Antalya Kepez Belediye Tiyatrosu, İzmir Devlet Tiyatrosu, Aydın Efeler Belediye Tiyatrosu, Balıkesir Sanat Merkezi, ekiplerin katılacağı duyuruldu.

Açıklamada; “1 Mart saat 14:00'de Belediye önünden yapılacak olan kortej yürüyüşü ile başlayacak olan festival kapsamında birbirinden güzel oyunlarıyla ekipler Atatürk Kültür Merkezinde sahne alacak. Ücretsiz biletlerinizi Atatürk Kültür Merkezinden temin edebilirsiniz. Tüm halkımız davetlidir” bilgisine yer verildi.