Uşak Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği programı açıklandı

23 Nisan tüm yurtta olduğu gibi Uşak'ta da büyük bir coşku ile kutlanacak. Uşak Belediyesi kutlama programını yayımlandı!
Uşak Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği programı açıklandı

Türkiye 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı yine büyük bir coşku ile kutlamaya hazırlanırken Uşak Belediyesi de beklenen kutlama programını yayımladı. Uşak il genelinde tüm okullarda öğrenciler büyük bir özenle hazırladıkları gösterilerini yaparken belediye de çocuklar için özel etkinliklere yer verecek.

Ulu önder Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği ve dünyada başka bir örneğinin daha olmadığı 23 Nisan Kutlamaları Uşak'ta da tüm coşkusu ise gerçekleştirilecek. Uşaklı çocuklar belediyenin gerçekleştirdiği ve tüm Uşaklıların davet edildiği programlar sayesinde gönüllerince eğlenecekler ve gerçekten bayram edecekler!

UŞAK BELEDİYESİ 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ! KİMLER SAHNE ALACAK, NEREDE, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Uşak Belediyesi'nin gerçekleştireceği etkinlikler 23 Nisan 2024 Salı günü yani yarın Çocuk Kent'te saat 15:00 itibari ile başlayacak. Böylelikle okulların kendi kutlama programlarını gerçekleştirmelerine olanak sağlanacak. Saat 15:00 itibari ile başlayacak olan etkinlikler saat 19:00'da sona erecek.

23-nisan.jpg

Belirtilen saatler arasında Uşak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yarışmalar, okul gösterileri, dans ve müzik show, sportif etkinlikler düzenlenecek. Yine Uşak Kent Orkestrası muhteşem bir konser düzenleyecek. Ateş adam, palyaço ve maskotlar ile çocuklar eğlenceye doyacaklar. Kurulacak olan atölyeler kapsamında çocuklar istedikleri etkinliklere katılma imkanı elde edecekler...