Uşak Aydost Türk Halk Müziği Topluluğu Uşak'ta sahne aldı!

Mayıs ayını konserlerle kapatmaya hazırlanan Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kentte düzenlenen Uşak Aydost Türk Halk Müziği Topluluğu Konseri'ne ev sahipliği yaptı. Düzenlenen konsere Uşaklılar yoğun ilgi gösterirken kulakların pası silindi., renkli görüntüler ortaya çıktı.
Uşak Aydost Türk Halk Müziği Topluluğu Uşak'ta sahne aldı!

Uşak Aydost Türk Halk Müziği Topluluğu Uşak'ta sahne aldı!  - Uşaklıları çeşitli etkinliklerle buluşturan Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kentte konserler düzenlemeye devam ediyor. Ücretli ve ücretsiz etkinlikler ile konserleri Uşaklılar için program takvimine dahil eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sosyal medya hesapları üzerinden kentte gerçekleşecen ve mayıs ayının son konserlerine ev sahipliği yapıyor. Mayıs ayı konser takvimine hız kemeden devam eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sanatçının da yanında olmaya devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 29 Mayıs tarihinde Uşak Aydost Türk Halk Müziği Topluluğu Hikayeleriyle, Oyunlarıyla, Türkülerimiz Konseri'nin gerçekleşeceğini aktarmıştı. 29 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşen konser Atatürk Kültür Merkezi'nde Uşaklılarla buluştu. Uşaklıların yoğun ilgi gösterdiği konserde kulakların pası silindi.

UŞAK'TA AYDOST TÜRK HALK MÜZİĞİ TOPLULUĞU KONSER DÜZENLEDİ

Uşak'ta gerçekleşen Uşak Aydost Türk Halk Müziği Topluluğu Hikayeleriyle, Oyunlarıyla, Türkülerimiz Konseri ile Uşaklıların karşısına çıktı. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere pek çok Uşaklı katıldı. Salonu dolduran sanatsever Uşaklılar sahnelenen eserlere hep bir ağızdan eşlik etti. Geceye Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Etem Sevil de katılım sağladı. Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sevil, Aydost Türk Halk Müziği Topluluğu Şefi Ayhan Aydın ve Dans Ekibi Eğitmenleri Rabia Tokyay ve Erkan Günay'a teşekkürlerini ileterek çiçek takdim etti.

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada ise ''Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam ediyor... Uşak Aydost Türk Halk Müziği Topluluğu Hikayeleriyle, Oyunlarıyla, Türkülerimiz Konseri Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşti.. Salonu dolduran sanatsever halkımız birbirinden güzel parçalara hep bir ağızdan eşlik etti. Dans ve Halk Oyunu gösterilerininde yer aldığı konserde vatandaşlarımız doyasıya eğlendi...

Gecenin sonunda Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sayın Etem Sevil Aydost Türk Halk Müziği Topluluğu Şefi Ayhan Aydın ve Dans Ekibi Eğitmenleri Rabia Tokyay ve Erkan Günay'a teşekkürlerini ileterek çiçek takdim etti.'' ifadeleri yer aldı.