UKAMER Uşaklı kadınları bir araya getirdi Başkan Çakın çocuklara hediye dağıttı

Uşak'ta kadınlara yönelik faaliyet ve desteklerine devam eden UKAMER Uşaklı kadınlar için yeni bir organizasyon daha gerçekleştirdi.
UKAMER Uşaklı kadınları bir araya getirdi Başkan Çakın çocuklara hediye dağıttı

UKAMER Uşaklı kadınları bir araya getirdi Başkan Çakın çocuklara hediye dağıttı - Uşak'ta yaşayan kadınların ekonomik, sosyal ve kültürüle açıdan desteklenmesini sağlamak amacıyla Uşak Belediyesi tarafından kurulan Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi UKAMER faaliyetlerine tüm hızı ile devam ediyor.

Bu kapsamda Uşak Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER) tarafından Kadın Buluşmaları programları düzenlenirken bu programların sonuncusu Aybey Mahallesi'nde gerçekleşti. Düzenlenen programa Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın'da katılırken kadınların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek ardından çocuklara hediye dağıttı.

UŞAK'TA KADIN BULUŞMALARI TÜM HIZI İLE DEVAM EDİYOR...

Uşaklı kadınları bir araya getirmeye devam eden UKAMER son toplantısını Uşak Belediyesi Selahaddin Eyyubi Taziye Evi ve Mahalle Konağı'nda gerçekleştirdi.

ukamer-2.jpg

Düzenlenen toplantıya Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın'da katıldı. Mehmet Çakın kadınların talep, istek ve görüşlerini dinlerken belediyenin kadınlara yönelik destek ve çalışmaları hakkında da bilgilendirmede bulundu.

ukamer-4.jpg

Toplantının ardından anneleriyle buluşmaya gelen çocukları da unutmayan Başkan Çakın çocuklara hediye dağıtarak onların da gönüllerini aldı.

ukaamer-1.jpg

UKAMER tarafından yapılan açıklamada "Kadın Koordinasyon Merkezi’mizce (UKAMER) düzenlenen “Kadın Buluşmaları” programımız Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çakın’ın katılımıyla Aybey Mahallemizde gerçekleşti.

ukamer-3.jpg

Vatandaşlarımızla sohbet ederek gelen soruları yanıtlayan başkanımız, programa katılım sağlayan tüm kadınlarımıza teşekkürlerini iletti" ifadelerine yer verilerek toplantıların devam edeceği belirtildi. Toplantının sona ermesinin ardından Başkan Çakın, UKAMER yöneticileri ve etkinliğe katılan vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirdiler.