Türkiye’yi kaynattı sıra ABD’ye geldi

Çektiği kısa metrajlı filmini “Uluslar arası Film festivallerinde yarıştıracağım” diyen genç yönetmen sözünü tuttu.
Türkiye’yi kaynattı sıra ABD’ye geldi

USAKGUNDEM.COM (ÖZEL HABER) Uşak Üniversitesi öğrencisi Onur Ulucanlı’ın yönetmenliğini yaptığı “kaynama Noktası” adlı kısa metrajlı film, ABD’de düzenlenen “Independent Talents Internatıonal Fılm Festıval” (Bağımsız yetenekler Uluslararası Film Festivali)’ne Türkiye’den davet edilen tek kısa metrajlı film oldu.

Tamamı Uşak’ta çekilen ve 4 Aralık tarihinde  Uşak Atatürk Kültür Merkezinde izleyicinin beğenisine sunulan “Kaynama Noktası /Impatience” Filminin özel galasını yapan Yönetmen /Sanat Yönetmeni Onur  Ulucanlı ve Senarist /Yapımcı Emre Muslu Uluslararası Finalist olmanın sevincini yaşıyor.

01.02.2019'da Independent Talents International Film Festival (Amerika) resmi sayfasında yayınlanan seçkiye göre Kaynama Noktası / Impatience Short Compettion Resmi Seçkide tek Türk Finalist oldu. Türkiye'yi temsil etmenin sorumluluğu ve sevinci ile Yönetmen /Sanat Yönetmeni Onur Ulucanlı şunları söyledi: “Gözbebeğimiz olan "Kaynama Noktası / Impatience" Amerika Independent Talents Film Festivali Short Compettion Resmi Seçkide tek Türk Finalist oldu. Bunun en iyi ifadesi gurur ve heyecan olacak. Hiç bir şey kolay olmadı, olmayacak.”

Senarist /Yapımcı Emre Muslu da duygularını, “Filmimizin Amerika'da gerçekleşen prestijli bir festivalde, binlerce film arasından sıyrılıp finale kalması beni çok mutlu etti. Başvurduğumuz diğer festivallerde daha başarılı sonuçlar elde edeceğimizi, ödüller alacağımızı umuyorum. herkese bizden şans dilemesini istiyor ve tüm ekibe teşekkür ediyorum” şeklinde dile getirdi.