Türkiye'nin sakin kenti Akyaka'da tatilciler deniz sezonunu açtı

Türkiye'nin sakin kentleri arasında yer alan Akyaka'da 9 günlük bayram tatili nedeniyle ziyaretçi rekoru kırıldı. Tatilciler deniz sezonunu açtı.
Türkiye'nin sakin kenti Akyaka'da tatilciler deniz sezonunu açtı

Ramazan Bayramı tatili, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile 9 güne çıkartılırken uzun tatil sonrasında yoğunluk yaşanmıştı. Türkiye'nin gözde tatil beldeleri arasında yer alan ve aynı zamanda sakin şehir unvanını kazanan Akyaka ziyaretçi rekoru kırdı.

Ramazan Bayramı’nın ilk günü Muğla’da sahiller yaz günlerini aratmadı. Özellikle günübirlik tatil beldelerinde büyük yoğunluk yaşanırken turizmciler erken başlayan yaz sezonu nedeniyle mutlu olduklarını açıkladı. 9 günlük Ramazan Bayramı tatili için Türkiye’nin birçok ilinden Muğla’ya tatil için gelen yeli turist bayramın ilk gününü denizde geçirdi.

AKYAKA'DA TATİLCİLER DENİZ SEZONUNU BAŞLATTI!

Hava sıcaklığının 25-27 derece, deniz suyu sıcaklığının ise 17-18 derece olduğu Muğla kıyılarında günübirlik tatilcilerin en fazla rağbet gösterdiği Ula’nın ‘Sakin Kent’ unvanlı Akyaka sahili yerli tatilci akınına uğradı. Akyaka sahili tamamen dolarken, vatandaşlar hem güneşledi, hem de denizin keyfini yaşadı. Nisan ayının ilk haftasında yaşanan yoğunluk nedeniyle hem işletmeler, hem de bölgede Azmak turu yapan tekneciler erken başlayan yaz sezonunun mutluluğunu yaşadı.

tatil-1.jpg

Aynı zamanda Akyaka Kadın Azmağı üzerinde düzenlenen tekne turları da yoğun ilgi gördü. Yarım saat süren tekne turu yakın şehirler arasında yer alan Denizli, İzmir, Manisa ve Aydın gibi kentlerden gelen kişilerin yoğun ilgisini görürken Akçapınar sahilinde ise sorfçüler gönüllerince eğlendiler.