Tiyatro Festivali’nin açılışı “Karmakarışık” başladı

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organizesi yapılan, “Uşak Belediyesi 3.Ulusal Tiyatro Festivali” başladı.
Tiyatro Festivali’nin açılışı “Karmakarışık” başladı

Festivalin açılışı İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından sergilen “Karmakarışık” adlı tiyatro oyunu ile gerçekleştirildi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da oyunu izleyenler arasında yer aldı. Oyun sonrası, Kıyı Ege ve Tiyatrolar Birliği Başkanı Metin Güler, Başkan Cahan’a tiyatro sanatına gösterdiği duyarlılık ve katkılarından dolayı, Cahan’a bir plaket sundu.

Başkan Cahan duygularını, “Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Ulusal Tiyatro Festivali’nin açılış gecesinde, İstanbul Devlet Tiyatrosunun “Karmakarışık” isimli oyununu izledik.

Atatürk Kültür Merkezinde sahnelenen oyun için, salonu dolduran tüm tiyatro severlere ve İstanbul Devlet Tiyatrosu ekibine teşekkür ediyoruz. Kıyı Ege ve Tiyatrolar Birliği Başkanı Metin Güler sanata vermiş olduğumuz desteklerden dolayı bizlere teşekkür plaketi takdim ettiler.

Biz de bu anlamlı hediye için Kıyı Ege ve Tiyatrolar Birliği Başkanı Metin Güler’e teşekkür ediyoruz” şeklinde dile getirdi.

Uşak Belediyesi 3.Ulusal Tiyatro Festivali, bu yıl 1-6 Mart tarihleri arasında düzenleniyor. Festivale katılan topluluklar da şöyle sıralanıyor: İstanbul Devlet Tiyatrosu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Afyonkarahisar Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Antalya Kepez Belediye Tiyatrosu, İzmir Devlet Tiyatrosu, Aydın Efeler Belediye Tiyatrosu, Balıkesir Sanat Merkezi,