Survivor'da Pınar Sema kavgası! Sema diskalifiye mi oldu?

Survivor All Star yine bir kavga ve diskalifiye iddiası ile gündem oldu. Survivor Sema Pınar kavgası nedir? Survivor Sema diskalifiye mi edilecek?
Survivor'da Pınar Sema kavgası! Sema diskalifiye mi oldu?

Survivor bu sezon oldukça hareketli geçiyor. Popüler yarışma programına kavgalar damga vurmaya devam ediyor. Son olarak ise Sema Aydemir ile Pınar Saka birbirlerine girdiler. Yeni bölüm tanıtımında yer alan görüntülerde ikilinin ettiği kavga görünürken Sema’nın Pınar’a tekme attığı an büyük bir şaşkınlığa neden oldu. Bunun sonrasında ise Pınar ayağa kalkarak Sema’yı itti. Diğer yarışmacılar araya girerken ikilinin kavgası güçlükle yatıştırılıyor.

ACUN ILICALI DEVREYE GİRDİ

Yaşanan kavgadan dolayı duruma yine Acun Ilıcalı el koydu. Acil durum konseyinin toplanması ile beraber çıkacak sonuç büyük bir heyecanla bekleniyor. Yine yansıyan görüntülere göre Acun Ilıcalı, “Biz dün akşam yaşadıklarımıza şok geçirdik. Arkadaşlarımızla konuyu değerlendirdik. Bunun neticesinde de bir kanaate vardık.” dedi.

Yaşanan kavga olayının ardından Survivor’da kime ne ceza verileceği oldukça merak edilmeye başlandı. Bu ceza yeni bölümün yayınlanması ile beraber açıklanacak. Ancak Acun Ilıcalı kon u hakkında diğer yarışmacıları da dinleyecek. Bu cezanın ne olabileceği konusunda ise Acun Ilıcalı, “Bizim tarafımızdan görünen Sema’nın kavgayı başlatıp devam ettirdiği. Kararımız Pınar ile ilgili değil daha çok Sema ile ilgili olacak. Bizim açımızdan Pınar’ın yapmış olduğu bir şey yok.” ifadelerini kullandı.

SURVİVOR SEMA DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Survivor yarışmasını izleyenler şimdi alınacak kararın açıklanmasını heyecanla beklerken dışarıya yansıyacak bilgileri de merakla takip ediyorlar. Özellikle Sema’nın Survivor’dan diskalifiye edilmesi ihtimali üzerinde duruluyor. Bu konuda henüz açıklanmış bir karar bulunmuyor. Tüm sorular yeni bölümde cevabını bulacak. Ancak Sema’nın diskalifiye olması kimseyi pek de şaşırtmayacak.