“Son” klibini eski dostu için çekti

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Bölümü Öğrencisi Onur Ulucanlı, lise arkadaşı için ikinci kez klip yönetmenliği koltuğuna oturdu.
“Son” klibini eski dostu için çekti

İlk çektiği kısa metrajlı filmi, “Kaynama Noktası” ile sinema dünyasında büyük ses getiren Onur Ulucanlı, Savaş Yaman’ın seslendirdiği “Çakırkeyf” adlı şarkının klibine çektiği filmden sonra, lise arkadaşı Cengizhan Çoşar’ın “Son” adlı şarkısının klip çekimlerini Uşak’ta tamamladı.

Eski okul arkadaşının yönettiği film ve müzik klipinin arkasından Onur Ulucanlı ile temasa geçen Cengizhan Coşar, söz ve müziği kendisine, aranjörlüğü Raşit Pekmezci’ye ait müzik parçasının klip çekimi için Uşak’a geldi. Uzun araştırmalardan sonra klibin Banaz İlçesine bağlı Kızılcasöğüt Beldesinde çekilmesine karar verildi. Burada bulunan gölet ve Sarıçam mevkiindeki çekimler 2 gün sürdü.

TÜM ÇEKİMLERİN UŞAK’TA OLMASINA ÖZEN GÖSTERİYOR

Yönettiği film ve kliplerin çekimi için üniversite eğitimi gördüğü Uşak’ın doğal güzellikleri ve tarihi değerlerinin yoğun olduğu alanları tercih eden genç yönetmen Ulucanlı, Uşak’ı tanıtmak için böyle bir tercih yaptığını kaydetti.

Yönetmen Onur Ulucanlı; ekibinde Yapım Asistanı/ Gamze Akıncı, Görüntü Yönetmeni / Aykut Çekim, Drone Operatörü / Ahmet Ulukan, Kamera Asistanı / M. Enes Eren, Sanat Asistanı / Çiğdem Abay ve oyuncu Elif Hoşgönül’ün görev aldığını belirtti.

Ulucanlı, 2. kez çektiği müzik klibinin eski bir dostuna ait olmasından duyduğu mutluluğu da şöyle dile getirdi:

Yılların ardından sevgili Cengizhan Coşar' la tekrar yan yana gelmek ve ortak payda sanatı sevgi ve dostluk ile birleştirmek hiç bu kadar tatlı ve doyumsuz olmamıştı.

Halen öğrenim görmekte olduğum Uşak şehrinde projelerimi ve işbirliklerimi gerçekleştirmeyi seviyorum ve bunun diğer insanlar için teşvik edici olduğunu düşünüyorum.

İnsan bulunduğu yerin ve şehrin imkanlarını kendi yaratır buna inanıyorum, yaptığım işler ve en son bu klipimiz süresince güzel destekler aldık ve Kızılcasöğüt'te çok güzel ağırlandık. Klipin hikayesi adında gizli aslında.

Sevgili Cengizhan Coşar'ın Son adlı müzik klipinde beraber çalıştığımız için mutluyum, uzun sürede beraber çalışacağımız konusunda hemfikiriz. Ama bir sonraki klip hangi ilde çekilir onu şuan bilemiyorum. "

Çekimlerinin ve kurgu/montaj sürecinin tamamlanmış olduğu belirten Ulucanlı henüz klibin yayın platformunu açıklamayarak çok yakında izleyicisi ve dinleyicisiyle buluşacağını belirtti.