Seferihisar Mandalina Festivali 2023 ne zaman konser programı kimler sahne alacak?

İzmir Seferihisar Mandalina Şenliği için beklenen tarih duyurusu geldi. Mandalina Festivali ne zaman, nerede yapılıyor?
Seferihisar Mandalina Festivali 2023 ne zaman konser programı kimler sahne alacak?

İzmir'in en çok dikkat çeken ve ilgi gören festivalleri arasında yer alan Seferihisar Mandalina Festivali için beklenen tarih açıklandı. Seferihisar Mandalina Festivali kapsamında bu sene Devrim Seyrek ve Zakkum konserleri de yer alırken aynı zamanda birbirinden eğlenceli etkinliklere de yer verileceği ifade edildi.

Seferihisar'da bu sene 23'üncüsü düzenlenecek olan festival her sene daha fazla kişiye ulaşmayı başarırken bu sene festivalin düzenleneceği alan, festivalde yer alacak isimler, konser programı ve etkinliğin yapılacağı alan ilan edildi. İşte merak edilen tüm detaylar...

SEFERİHİSAR MANDALİNA FESTİVALİ NE ZAMAN?

İzmir Seferihisar’ın köklü geleneklerinden biri olan Mandalina Şenliğinin bu hafta 23’üncüsü düzenleniyor. Seferihisar Belediyesinin düzenleyeceği şenlikte, Zakkum ve Devrim Seyrek konserlerinin yanı sıra; birbirinden eğlenceli etkinlikler, dans gösterileri, ikramlar ve yarışmalara yer verilecek. Seferihisar ilçesinde Mandalina Şenliğinin bu yıl 23'üncüsü düzenleniyor.

seferihisar-1.jpg

Şenlik, 10 Aralık Pazar günü Seferihisar Kapalı Pazar Yerinde saat 14.00'te başlayacak. Mandalina şenliği, birbirinden eğlenceli etkinliklerin yanı sıra çeşitli dans gösterileri ve yarışmalara sahne olacak. Şenlikte eğlenceli etkinliklerin yanı sıra narenciye üretiminin dünü, bugünü ve yarını tartışılacak. Ünlü müzik grubu Zakkum ve Devrim Seyrek de konser vererek şenlikte keyifli dakikalar yaşatacak. Tüm vatandaşları şenliğe davet eden Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Seferihisar’ın köklü tarihi ve verimli toprakları var. Bu topraklarda üretim her zaman sanatla iç içe yaşatılmıştır. Biz de ilçemizin köklü tarihine ve geleneklerine sahip çıkıyoruz. 23 yıllık Mandalina Şenliği geleneğine de sahip çıkarak, yaşatmaya devam ediyoruz" diyerek başta tüm Seferihisarlıları olmak üzere vatandaşları festivale davet etti.

Seferihisar festivali her geçen gün daha fazla kişiye ulaşarak yayılmaya devam ederken vatandaşların ilgisini cezbediyor. Festivalde Seferihisar'ın en büyük gelir kalemleri arasında yer alan mandalinanın tanıtılması amaçlanıyor.