Sanatı ve Sanatçıyı sevenler bu etkinlik sizin için

Sanatı ve Sanatçıyı Destekleme Derneği, içinde tiyatro, resim, heykel, dans, bale ve müzik bulunan bir sanat gecesi düzenliyor.
Sanatı ve Sanatçıyı sevenler bu etkinlik sizin için

Geçtiğimiz günlerde ilk Genel Kurulunu tamamlayan Sanatı ve Sanatçıyı Destekleme Derneği derneğin açılış gecesini Yedi Sanat ile yapıyor. Genel kurulda yeniden başkan seçilen Kurucu Başkan Onur Ulucanlı, derneklerinin ilk sanatsal etkinliği olan ”Yedi Sanat Gecesi”nin 25 Ekim Cuma günü 20.30 da Öğretmenevi 1 Nolu Salon'da gerçekleştirileceğini açıkladı.

Ulucanlı, “Gece de Resim Sanatçısı Mehmet Eren /Heykel Sanatçısı Ebru Aslan, Edebiyat sanatçısı Muhammed Eren ve Can Hüseyin Çevik, Tiyatro sanatçısı Hüseyin Bal, Dans Sanatçısı Duygu Ergül, Doğukan Çetinkaya, Anılcan Bardak, ben Onur Ulucanlı'nın klip yönetmenliği yaptığı müzik sanatçısı Savaş Yaman, Cengizhan Coşar, Sibel Yıldız ve sürpriz Sinema sanatçısı ve daha bir çok Sanatçı ve Sanatsever ile Yedi sanat dalında açılış yapılacak. Gece de müzik konserleri, şiir dinletileri, dans ve tiyatro gösterileri, resim sergisi gece de sanatseverlerle buluşacak.

Uşaktan başlatılan bu Sanat birlikteliği Uşağın ilkler şehri olmasına da eşlik ediyor. "Yedi Sanatın savunucusuyuz" diyerek yola çıkan Sanatı ve Sanatçıyı Destekleme Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri bu birlikteliği 25 Ekim Cuma gecesi Uşak’ta taçlandıracak” bilgisini verdi ve etkinliğe tüm Uşaklıları davet etti.