Oscar ödülleri hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

96. Oscar Ödül Töreni öncesinde çok sayıda sorgulama yapılıyor. Oscar Ödül Töreni hangi kanalda yayınlanacak? Oscar Ödül Töreni saat kaçta olacak? Oscar Ödül Töreni nasıl izlenir?
Oscar ödülleri hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

Sinema dünyasının en büyük ödülü olarak gösterilen Oscar ödülleri için kritik tarih gelip çattı. ABD’de düzenlenen 96. Oscar Ödül Töreni’nde artık geri sayım başladı. 2024 yılında Oscar ödülü almak için dünyanın yıldızları büyük bir sabırsızlıkla ödül törenini bekliyorlar. Sinema alanında Türkiye’de de yakından takip eden çok sayıda kişi bulunuyor. Oscar Ödül Töreni’ni takip etmek isteyenler ise bu törenin hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyorlar.

OSCAR ÖDÜL TÖRENİ SAAT KAÇTA

ABD’nin Los Angeles kentinde bulunan Hollywood Bulvarı’ndaki Dolby Theatre’da düzenlenecek olan 96. Oscar Ödül Töreni için program netleşti. Buna göre Akademi Ödülleri olarak da bilinen Oscar ödülleri bu gece sahiplerini bulacak. Tüm dünyanın büyük bir merakla takip edecekleri ödül töreni Türkiye’de de büyük bir ilgiyle izlenecek. Oscar Ödül Töreni bu gece saat 01:30’dan itibaren kırmızı halı yayını ile başlayacak ve sabahın erken saatlerine kadar devam edecek.

HANGİ KANAL YAYINLAYACAK?

Oscar Ödül Törenlerinin hangi kanal tarafından yayınlanacağı da açıklandı. Buna göre 96. Oscar Ödül Törenleri ABD’de Disney’e bağlı olan ABC kanalı tarafından yayınlanacak. Türkiye’de bu ödül töreni daha önce TRT tarafından yayınlanıyordu. Geçtiğimiz yıl ise deprem felaketinden dolayı yayınlanmamıştı. Bu yıl ise Oscar Ödül Töreni’nin Türkiye’de televizyon yayını olmayacak. Ancak Disney+ Türkiye bu ödül törenini kesintisiz olarak yayınlayacak.

OSCAR’A EN BÜYÜK ADAY OPPENHEİMER

Oscar’ın hangi filmleri ve kişileri ödüllendireceğine dair de büyük bir merak yaşanıyor. 2023 yılında büyük bir yankı uyandıran film olan Oppekheimer ödüle en yakın film olarak gösteriliyor. Oppenheimer filmi Oscar’a en çok aday gösterilen film oldu ve bunun ödül ile taçlanması bekleniyor.