Onu Ulucanlı izleyicisini youtube de “Bir Umut Yolculuğu” na çıkardı

Uşak’ta çektiği kısa metrajlı film, belgesel ve kliplerle adını duyuran Onur Ulucanlı, gerçek bir yaşam öyküsünden yola çıkarak youtube kanalı için engelli bir genç kızın engelleri aşmasına tanıklık etti.
Onu Ulucanlı izleyicisini youtube de “Bir Umut Yolculuğu” na çıkardı

Emine Nur Özpınar fiziksel engelli, Uşak'ta taş boyama ve kütük boyama gibi çeşitli üretimleri var. 3 Aralık Dünya Engelliler gününde Yönetmen Onur Ulucanlı ve ekibi ile yollarının kesişmesiyle Emine'nin yemek kitabını Youtube kanalına dönüştürerek engelleri birlikte aşmaya karar verdiler.

Ve Arabamın Aküsü Youtube formatının ortaya çıkmasıyla projenin yapımcılığını Emine Nur Özpınar'ın annesi Engel Tanımayanlar derneği başkanı Senem Özpınar, projenin yönetmenliğini ve sanat yönetmenliğini Onur Ulucanlı, yapım koordinatörlüğünü ve yardımcı yönetmenliğini Gamze Akıncı, Kurgu / Art Designer ve İçerik Üreticiliğini Burkay Çelik, Editör ve Metin Yazarlığını Çiğdem Abay üstlendi.

Emine umudu hatırlattı

Son çalışması hakkında bilgi veren genç yönetmen Onur Ulucanlı, “Arabamın Aküsü ilk tanıtım videosunu 06 Mart Cuma günü 20.00'da Arabamın Aküsü Resmi Youtube kanalından yayınladı. Her Cuma 20.00'da yeni video ile Emine Nur Özpınar Arabamın Aküsü programı ile karşımızda olarak umut yolculuğuna bizi de dahil edecek. Arabamın Aküsü programı bizlere ilerleyen aylarda sürpriz formatlarda hazırlıyor” dedi.

Arabamın Aküsü yapım ekibi şunları söyledi, " Biz Emine'nin değil Emine bizim elimizden tuttu ve bize tekrardan umudu hatırlattı, şimdi sizleri de bu umut yolculuğuna davet ediyoruz."