Mutlu Keklik’ten Mutlugah Konseri

Üflemeli Çalgılar Üstadı Mutlu Keklik, 8 Kasım Salı günü AKM’de vereceği “Mutlugah” Konseri ile sevenleri ile buluşuyor. Mutlu Keklik, konserinden 2 gün sonra Ulu Önder Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84. Yılı olması nedeniyle, konserinde Atatürk’ün sevdiği eserlere de yer vereceğini açıkladı.
Mutlu Keklik’ten Mutlugah Konseri

Uşaklı Üflemeli Çalgılar Üstadı Mutlu Keklik, 8 Kasım Salı günü saat 20.30 da AKM’de “Mutlugah” adı altında bir konser veriyor.

Konseri hakkında bilgiler veren Mutlu Keklik, Uşak’ta ilk konserini 2014 yılında verdiğini, daha önce 6 konser verdiğini, covid salgını nedeni ile ara verdiği konserlerine 7’incisi ile yeniden başladığın kaydetti.

Keklik; “8 Kasım Salı günü saat 20.30’ da vereceğim konser cover tarzı olacak. Türk Halk Müziği ve Türk sanat Müziği’nin sevilen şarkı ve türkülerini seslendireceğim. Merhum Murat Göğebakan’dan eserlerimizi de seslendireceğim. Kızım Nefes için bestelediğim, “Nefes” adlı parçada yine repertuvarımda yer alacak.

Konserimden iki gün sonra; Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Atatürk’ün vefatının 84. Yıldönümü. Yüce Atamızın sevdiği türkü ve şarkları da seslendireceğim.

Konserimde bana, 15 kişilik saz heyeti eşlik edecek. Bu güzel konsere tüm Uşak halkını bekliyorum” diyerek tüm Uşaklıları davet etti.

(SALİH KILINÇ / HABER)