Muğla'da öğrenciler Sihirli Gemi'yi izledi

Muğla Bodrum'da şehir tiyatrosu kurs merkezlerinde ücretsiz eğitim alan 80 öğrenciye sihirli gemi adlı oyunu sergiledi.
Muğla'da öğrenciler Sihirli Gemi'yi izledi

MUĞLA (İHA) - Muğla'da belediyenin açmış olduğu kurslarda ücretsiz eğitim alana öğrencilere yönelik olarak Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından Sihirli Gemi adlı çocuk oyunu sahnelendi. Tiyatro oyununu çok beğenen öğrenciler oyun boyunca eğlenirken oynun ilk etapta 8-11 yaş arası çocuklara sergilendiği ifade edildi.

BODRUM'DA ÖĞRENCİLERE YÖNELİK TİYATRO OYUNU DÜZENLENDİ!

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu, kurs merkezlerinde ücretsiz eğitim alan 80 ilkokul öğrencisine Sihirli Gemi’yi sergiledi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu iş birliğiyle 4 Mayıs Cumartesi günü, Yalıkavak, Turgutreis, Mumcular ve Güvercinlik kurs merkezlerinde eğitim alan öğrencilere Sihirli Gemi oyunu sergilendi.

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün sosyal projeleri kapsamında ve belediye bünyesindeki eğitmenler eşliğinde gerçekleşen tiyatro gösterimi ücretsiz olarak oynandı. 8-11 yaş grubu öğrencileri tarafından büyük beğeniyle izlenen oyun, ilerleyen günlerde diğer grup öğrencilerine de sergilenecek.

Sergilenen oyunda çocuklar eğlenceli anlar yaşarken aynı zamanda doğa, deniz ve çevereye karşı farkındalık ve sahiplenme duygusunun aşılanması da amaçlandı. Söz konusu oyun bugüne kadar ücretli ya da ücretsiz olmak üzere binlerce çocuğa sergilendi.