Muğla'da öğrenciler Aybüke; Öğretmen Oldum Ben filmini izlediler

Batman’ın Kozluk ilçesinde teröristlerin saldırıları sonucunda şehit olan Aybüke Öğretmen’in hayatının anlatıldığı filmi Muğla Köyceğiz İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri beraber izlediler.
Muğla'da öğrenciler Aybüke; Öğretmen Oldum Ben filmini izlediler

Son günlerde yapılan ve gösterime giren "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben" filmi büyük bir ilgi görüyor. 2017 yılında teröristlerin saldırısı sonucunda hayatını kaybeden Şehit Aybüke Yalçın’ın yaşam hikayesinin anlatıldığı film izleyenlerin duygusal anlar yaşamalarına neden oluyor.

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde de İmam Hatip ortaokulu öğrencileri "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben" filmini beraberce izleme imkanı buldular. Yapılan etkinliğe katılan 35 öğrenci film bittikten sonra ise Aybüke Öğretmen gibi öğretmen olmaya karar verdiklerini söylediler.

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın'ın hayatını konu alan "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben" filmini izledi.

35 ÖĞRENCİ EN ANLAMLI FİLMİ İZLEDİ!

2017 yılında Batman’ın Kozluk ilçesinde teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın hayatını konu alan ‘Aybüke; Öğretmen Oldum Ben’ adlı film için düzenlenen sinema etkinliğine Köyceğiz İmam Hatip Ortaokulu’ndan 35 öğrenci katıldı.

AYBÜKE ÖĞRETMEN’İN HAYATI DUYGULANDIRDI

Kozluk'ta ilk görev yaptığı okulda karne dağıttıktan sonra evine dönerken, dönemin Belediye Başkanı Veysi Işık'ın aracına teröristlerce açılan ateş sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Aybüke Öğretmen'in hayatını anlatan filmi Köyceğiz İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Fethiye’de sinemada izledi.

ÖĞRETMEN OLMAK İSTEDİLER

Öğrenciler şehit öğretmenin filmini izlemeye geldiklerini ve çok duygulandıklarını belirtirken, filmi izledikten sonra öğretmen olmaya karar verdiklerini ifade ettiler.