Muğla Ula'da bahar şenlikleri coşkusu başladı

Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Ula Kaymakamlığı ve Ula Koçman Meslek Yüksekokulu işbirliği ile düzenlenen Ula Bahar Şenlikleri başladı.
Muğla Ula'da bahar şenlikleri coşkusu başladı

MUĞLA (İHA) - 19 Mayıs Gençlik Haftası kutlamaları tüm Türkiye'de başlarken Ula'da da bu haftaya özel düzenlenen etkinlikler start aldı. Ula Kaymakamlığı, Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu işbirliği ile hayata geçirilen Ula Gençlik Festivali büyük coşkuya sahne oldu.

ULA GENÇLİK FESTİVALİ 2 GÜN BOYUNCA DEVAM EDECEK!

Ula Kaymakamlığı, Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu işbirliğinde, 19 Mayıs Gençlik Haftası'na erken bir başlangıç yapılarak bahar şenlikleri düzenlendi. Bahar Şenliği, meslek yüksekokulunda gerçekleşti ve birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Bocce, dört ayak tenisi, halat çekme, futbol turnuvası, masa tenisi gibi çeşitli spor etkinliklerinin yanı sıra konserler, yemek yarışmaları, seramik stantları ve sanat atölye stantları gibi etkinliklerle bahar coşkusu yaşandı. Muğla Gençlik ve Spor Müdürü Yağmur Küçük, bu tür etkinliklerin gençlerle kaynaşmayı ve kurumlar arası iş birliğini artırmayı hedeflediğini belirtti. Bahar şenliğine yüksek katılımın olduğunu ifade eden Küçük, etkinliklerin iki gün boyunca devam edeceğini söyledi.

Festivale katılan gençler kendilerine sunulan imkan için etkinliği düzenleyen Gençlik ve Spor Bakanlığı'na teşekkürlerini sunarken festivalde gönüllerince eğlenme imkanı elde ettiler. Festivallerde öğrenciler için farklı yarışmalar da düzenlenirken 19 Mayıs Gençlik Haftası kutlamaları büyük ilgi gördü.