Muğla Marmaris'te Dünya Anne Şarkıları hep bir ağızdan söylendi

Muğla'da Dünya Anne Şarkıları için unutulmaz bir konser gecesi düzenlendi. Düzenlenen geceye Fazıl Say, Emel Sayın, Serenad Bağcan gibi çok sayıda ünlü isim de katıldı.
Muğla Marmaris'te Dünya Anne Şarkıları hep bir ağızdan söylendi

Marmaris'te düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali yoğun ilgi görürken dün akşam düzenlenen Anne Şarkıları konseri kulakların pasını sildi. Konserde piyano başında dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say yer alırken Seranad Bağcan ise eşsiz şarkılara ses verdi.

MARMARİS'TE UNUTULMAZ KONSER KULAKLARIN PASINI SİLDİ !

Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında dünyaca ünlü müzisyenimiz Fazıl Say, Serenad Bağcan’ın seslendirdiği Dünya Anne şarkıları ile unutulmaz bir konsere imza attı. Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, 3. Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nde unutulmaz bir konser verdi. Marmaris Amfi Tiyatro’da gerçekleşen konseri yaklaşık 5 bin kişi izledi.

Amfitiyatro’yu dolduran izleyicilere Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü ile Marmaris’te tatil yapan ünlü sanatçı Emel Sayın da eşlik etti. Kadın şairlerin şiirlerini, isyanlarını, dramlarını ve cesaretlerini notalara döken Fazıl Say’a ilgi büyüktü.

Tanınmış sunucu Yekta Kopan’ın sunuculuğunda gerçekleşen konserde şarkıları güçlü sesiyle solist Serenad Bağcan seslendirirken, Say’a kontrbasta Volkan Hürsever, davulda Ferit Odman eşlik etti. Şükûfe Nihal Başar, Ayten Mutlu, Gülten Akın, Nilgün Marmara, Sezen Aksu, Furuğ Ferruhzad, Birhan Keskin, Ece Temelkuran, Didem Madak, Bejan Matur ve Selenay Koçer’in şiirlerinin seslendirildiği konser ‘İnsan insan’ eseriyle sona erdi.

Konserde Piyanist Fazıl Say piyonosu ile harikalar yaratırken birbirinden güzel şarkılarla kulakların pası silindi. Konsere katılan kişiler her şarkıdan sonra uzun süre alkış topladı. Dinleyiciler rüya gibi bir konser gecesi yaşadılar.