Muğla Köyceğiz'de satranç turnuvasında madalya kazananlar belli oldu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen satranç turnuvasında kazanan isimler belli oldu. 72 kişi arasından dereceye girenlere madalyaları teslim edildi.
Muğla Köyceğiz'de satranç turnuvasında madalya kazananlar belli oldu

Muğla Köyceğiz'de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Etkinlik Salonu'nda düzenlenen satranç turnuvası tamamlandı. Toplam 72 öğrencinin katıldığı turnuvada kıyasıya maçlar gerçekleşirken dört kategoride düzenlenen turnuvada madalya kazanan isimler belirlendi.

MUĞLA KÖYCEĞİZ'DE SATRANÇ TURNUVASININ KAZANANLARI BELLİ OLDU!

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen Satranç Turnuvası 72 sporcunun katılımıyla tamamlandı. Köyceğiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Etkinlik Salonu'nda yapıldı. Çevre il ve ilçelerden de katılan 72 sporcunun mücadele ettiği turnuvalar dört kategoride gerçekleştirildi.

Turnuva sonunda yapılan ödül töreninde ilk dört dereceye giren sporculara madalyalarını Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan takdim etti. Törende konuşma yapan Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Karahan, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara bayram olarak hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Köyceğiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası'nda mücadele edip başarılı olan sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

Karahan yapmış olduğu konuşmasında turnuva için il ve ilçe dışından gelen sporculara ve ailelere de teşekkürlerini sunarken törenden sonra aileleri Köyceğiz'i gezmeye davet etti. Köyceğiz'de turnuvaların devam edeceğini ifade eden Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Karahan turnuvada görevli olarak yer alan TSF hakemlerini de teşekkürlerini sundu.