Modafest’e son noktayı Ümit Besen ile Pamela koydu

İlimizde bu yıl ilk kez düzenlenen Modafest (Moda Festivali) Ümit Besen – Pamela ikilisinin konseri ile sona erdi.
Modafest’e son noktayı Ümit Besen ile Pamela koydu

İçeriğinde modadan sanata, astrolojiden sağlığa pek çok konuda etkinliğin bulunduğu festivalin açılışında pop müziğinin sevilen ismi Simge, Uşaklı sevenleriyle bir araya gelmişti. 4 gün boyunca birbirinden ünlü konukların katılımıyla, birbirinden eğlenceli etkinliklerin gerçekleştirildiği festival, final gününde de birçok ünlü ismi ağırladı.

Davranış Bilimleri Uzmanı Kapışmak’ın Söyleşisine Yoğun İlgi
Diyetisyen Şeyma Dökmeci ve Güzellik Uzmanı Burcu Özdemir'in söyleşileriyle açılan festivalin 4'üncü günü programları, Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak'ın söyleşi etkinliğiyle devam etti. Söyleşisinde insan ilişkilerine ve psikolojiye dair birçok önemli bilgi veren Kapışmak, daha sonra en çok sevilen kitaplarını hayranları için imzaladı ve hayranlarıyla hatıra fotoğrafları çektirdi.

Ayrıca Uşak Kuaförler Odası'nın makas ve taraklarıyla modaya yön veren maharetli üyelerinin gerçekleştirdiği 'Saç Tasarım Show' da izleyenlerin yoğun ilgisini çekti.

“Çok Verimli Bir Festivaldi”
Moda Fest kapsamında, ürünlerini Uşaklılarla buluşturan girişimci kadınlar da festivalden oldukça memnundu. İşletmeci Tutku Meral, Moda Fest’in Uşak’a yakışır bir etkinlik olduğunu anlatarak, “İnsanlar pandemide çok sıkılmıştı. Bu festival modaya yön vermesinin yanı sıra sanatsal faaliyetler açısından da çok verimli bir festivaldi” diye konuştu.

“Etkinlik Bizim İçin Çok Faydalı Oldu”
Moda Fest sayesinde işlerinin daha da açıldığını söyleyen butik sahibi Ümit Azdak ise “Bu etkinlik bizim için çok faydalı oldu. Butiğimizin yerini bilmeyenler bize, ‘İstanbul’dan mı geldiniz, İzmir’den mi geldiniz’ diye soruyorlar. Bizler için de Uşak Halkı için de çok iyi oldu. Esnaf olarak çok memnunuz” dedi.

“Beklediğimizden Daha Güzel Sonuçlar Aldık”
Butik işletmecisi Nurhan Karazeybek ise “Sürecin başında çok heyecanlıydık ancak daha güzel sonuçlar aldık. Çok memnun kaldım. Umarım sürekli devam eder. Uşak’ta kadınlar için böyle şeylerin yapılıyor olması çok güzel. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

İşletmeci Melike Erdoğan da Moda Fest’in işletmesine çok şey kattığını anlatarak, “Katılmaktan gurur duyuyoruz. Çok güzel, çok başarılıydı. Her açıdan biz de reklamımızı ve satışımızı yapmış olduk. Biz çok memnun kaldık. Devamını bekliyoruz” diye konuştu.

Ümit Besen ve Pamela Sahnede Büyüledi
Kentin ilk moda festivali Moda Fest için final vakti geldiğinde Atapark'ta oluşan kalabalık; heyecan içinde Ümit Besen ve Pamela'yı beklemeye başladı. Ümit Besen ve Pamela sahne aldığında ise alanda büyük bir coşku hakimdi. İkili, Moda Fest sahnesinde en sevilen şarkılarını seslendirirken meydanda bulunan on binler de bu şarkılara gönüllerince eşlik etti.

Etkinliğin sonunda başarılı sanatçılara teşekkür plaketi, çiçek ve hediye takdimini ise Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner ve UKAMER Koordinatörü İlknur Ertuğrul gerçekleştirdi. Festival kapsamında çalışan ve festivali Uşaklılarla buluşturan herkese ve Belediye Başkanı Mehmet Çakın'a teşekkür eden Ceylaner, daha sonra Ümit Besen ve Pamela ikilisi ile seyircilerin de katıldığı bir düet gerçekleştirdi.