Moda Fest Tüm Hızıyla Devam Ediyor!

Uşak'ta bir ilk olarak düzenlenen ve kentin ilk moda festivali olma özelliğini taşıyan Moda Fest, tüm hızıyla devam ediyor. Modadan sanata, astrolojiden sağlığa pek çok alanda ilgililerini bekleyen Moda Fest'e, Dr. Ender Saraç ve Ünlü Oyuncu ve Modacı Wilma Elles konuk oldu.
Moda Fest Tüm Hızıyla Devam Ediyor!

Sağlıklı beslenme ve ideal yaşam için tıbbi tüyolar veren Dr. Saraç, izleyicilerin çeşitli konularda merak ettikleri soruları da yanıtladı.

Dr. Saraç Uşak Tarhanasına İlişkin Tüyolar Verdi
Dr. Saraç ayrıca, Uşak tarhanasının çok özel bir besin olduğuna dikkati çekerek; "Uşak'ın tarhanası gerçekten çok özel. Beni takip edenler bilir. Benim de tarhanaya ilişkin güzel tariflerim var. Tarhanayı bu şekilde çeşitlendirerek tüketirseniz, çoğu hastalık size ulaşamaz" diye konuştu.

Başkan Çakın'dan Sağlıklı Yaşama Tam Destek
Sağlıklı yaşam için en önemli şeylerden biri olan yürüyüş egzersizinin önemine de değinen Dr. Saraç "Bu aktivite, sağlıklı yaşam şartlarının yüzde ellisini oluşturuyor. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çakın'ın da bu konuya önem verdiğini biliyorum. Sizlerin spor yapabilmesi için ne gerekiyorsa yapacaktır" diye konuştu. Bunun üzerine Başkan Çakın, "Vatandaşlarımız için her konuda olduğu gibi bu alanda da büyük yatırımlar yapıyoruz. Yeter ki sağlıklı yaşam için bir adım atsın. Bizler her türlü desteğe hazırız" ifadelerini kullandı.

Başkan Çakın bu söyleşinin ardından, Dr. Saraç'a Uşak Helvası, el dokuması halı, mini dokuma tezgahı ve tarhana hediye etti.

Gecenin ikinci bölümündeki görsel şölen ise görülmeye değerdi. İzmir Olgunlaşma Enstitüsü öncülüğünde, Ünlü Oyuncu ve Modacı Wilma Elles'in de katılımıyla Anadolu Destanı Defilesi gerçekleştirildi.

Anadolu Toprakları'nda yaşamış çeşitli uygarlıkların dönemlerinde giyilen kıyafetleri podyuma taşıyan mankenler, görülmeye değer çok sayıda enstantaneyi Moda Fest'te sergiledi.

Elles: "Ne Mutlu Türk'üm Diyene"
Defilenin ardından Moda Fest sahnesinde Başkan Çakın ile sohbet eden Elles, Türk vatandaşı olmanın kendisine gurur verdiğini belirterek; "2016'dan beri buradayım. Dostlarım, işim; beni ben yapan her şey bu topraklarda. Bu nedenle burada bulunarak bu festivalin bir parçası olmak ve bu sahnede yer almak beni çok gururlandırdı. Ne mutlu Türk'üm diyene" diye konuştu.

Uşak tarihinde bir ilk olarak düzenlenen Moda Fest, 31 Mayıs'a kadar birbirinden eğlenceli etkinliğe ve çok sayıda söyleşiye ev sahipliği yapacak. Etkinliğin final akşamında ise 'Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi' adlı düetleriyle efsaneleşen Ümit Besen ve Pamela, Atapark'ta sahne alacak.