Moda Fest'in Birinci Günü Simge Konseriyle Noktalandı

Uşak’ta ilk defa düzenlenen Moda Fest’in birinci günü, Simge konseriyle sona erdi. Atapark’ı dolduran Simge hayranları, sevdikleri şarkılara eşlik ederek gönüllerince eğlendi.
Moda Fest'in Birinci Günü Simge Konseriyle Noktalandı

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER) tarafından düzenlenen ve kentte bir ilk olma özelliğini taşıyan Moda Fest, alanında uzman birbirinden değerli konuğu ağırlamaya ve katılımcıları hem eğlendirmeye hem de bilgilendirmeye devam ediyor.

Çok sayıda vatandaşın yoğun ilgiyle karşıladığı Moda Fest’in birinci günü, ‘Üzülmedin mi’ ve ‘Ben Bazen’ isimli şarkılarıyla tanınan ünlü pop sanatçısı Simge’nin konseriyle sona erdi.

Başkan Çakın Simge’yi Fahri Hemşeri İlan Etti
Konserine başlamadan önce Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’la bir süre sohbet eden Simge, Uşak’ta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Çakın da Uşak’ın; tarhanası, Ulubey Kanyonları, Karun Hazineleri halı ve kilimiyle ünlü bir şehir olduğunu hatırlatarak, “Sizi bir fahri hemşeri olarak kabul etmek istiyoruz.

Gittiğiniz her yerde Uşak’ımızın doğal güzelliklerini, yiyeceklerini ve kültürel miraslarını tanıtmaya davet ediyoruz” diye konuştu. Simge ise bu teklifi nezaketle karşılayarak, Başkan Çakın’ın hediye ettiği kilim, tarhana ve halıdan çok memnun olduğunu söyledi. El dokuması özel Uşak halısını evindeki özel bir noktada tutacağını anlatan Simge, Başkan Çakın’a ve konsere ilgi gösteren tüm Uşaklılara teşekkür etti. Etkinlik, Başkan Çakın ile Simge’nin ‘Bir Şarkısın Sen’ adlı şarkıyı birlikte söylemesi ile sürdü.

Daha sonra sahneden yolladığı eşsiz enerjiyle, seyirciyle adeta bütünleşen Simge, sevilen şarkılarını Uşaklı hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Etkinlik sırasında görülen seyirci ve sanatçı uyumu, görülmeye değerdi.

Moda Fest Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Alanında uzman pek çok kişinin gerçekleştireceği söyleşi etkinlikleri ile devam edecek olan kentin ilk moda festivali Moda Fest, üç gün daha sürecek. Etkinliğin final akşamında ise ‘Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi?’ adlı şarkıya yaptıkları düet ile gönüllerde taht kuran Ümit Besen ve Pamela Atapark’ta sahne alacak.