Kütahyalı öğrencilerden Zamanda Yolculuk sergisi!

Kütahya'da zamanda yolculuk sergisi büyük ilgi gördü.
Kütahyalı öğrencilerden Zamanda Yolculuk sergisi!

Kütahya Şeker İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan zamanda yolculuk isimli sergi tam not aldı. 4. sınıf öğretmeni ve öğrencilerinin emekleri ile hazırlanan serginin dün önemil ziyaretçileri vardı.

Sergi resmi açılışını dün gerçekleştirirken “Zamanda Yolculuk" isimli serginin açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Şube Müdürleri Hüseyin Hakan Durum, Mehmet Zorlu ve Mustafa Topuz katıldı. Açılışı Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit tarafından yapılan sergiye veliler ve öğrenciler de sergi açılışına yoğun ilgi gösterdi. Sergiyi gezen idareciler, velileler ve öğrenciler beğenilerini dile getirirken sergiyi düzenleyen öğrencilerin mutluluğu dikkat çekti.

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ ZAMANDA GERİYE GİTTİ!

Kütahya Şeker İlkokulunda 4. sınıf öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan kültürel öğelerin yer aldığı "Zamanda Yolculuk" isimli serginin açılışı gerçekleştirildi. “Zamanda Yolculuk" isimli serginin açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Şube Müdürleri Hüseyin Hakan Durum, Mehmet Zorlu ve Mustafa Topuz katıldı. Açılışı Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit tarafından yapılan sergiye veliler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

kutahya-1.jpg

Veliler zamanda yolculuk yaptıklarını hatıralarının canlandığını söylerken, öğrenciler ise bambaşka bir dünyayı tanıdıklarını belirttiler. Sergiyi düzenleyen öğretmenler ise öğrencilere geçmişi tanıtmak, kültürel öğeleri göstermek amacıyla bu etkinliği gerçekleştirdiklerini belirttiler.

kutahya-3.jpg

Bu tür etkinliklerin maneviyatımıza, örf, âdet ve geleneklerimize olan bağlılığımızı güçlendiren, gelecek nesillere aktarılan kıymetli değerler olduğunu ifade eden Müdür Hasan Başyiğit, serginin hazırlanma aşamalarında emeği geçen okul yöneticilerine, öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür etti.

Sergiyi düzenleyen öğrenciler büyük bir heyecan içerisinde gelen konuklarını ağırlarken sergi gün boyunca hem idareciler hem de öğrencilerden yoğun ilgi görmeyi başardı. Benzer etkinliklerin diğer zümrelerde de yapılacağı ifade edildi.