Kütahya'da ortaokul öğrencileri için Ben ve Yıldızım etkinliği düzenlendi

Kütahya Belediyesi tarafından ortaokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen Ben ve Yıldızım etkinliği tamamlandı. Etkinlikte çocuklar eğlenceli saatler geçirdi.
Kütahya'da ortaokul öğrencileri için Ben ve Yıldızım etkinliği düzenlendi

Milyonlarca öğrencinin beklemiş olduğu ara tatil tüm hızı ile devam ederken Kütahya Belediyesi de öğrencilere yönelik olarak düzenlediği etkinlikleri sürdürüyor. Bu kapsamda ortaokul öğrencileri için Ben ve Yıldızım isimli etkinliğin gerçekleştirileceği ilan edilmişti.

Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık'ta katıldı. Alim Işık öğrencilerle beraber kahvaltı yaparken ardından hatıra resmi çektirdi. Öğrenciler ise etkinliğin sonunda kendileri için özel olarak hazırlanan tiyatro oyununu izledi.

KÜTAHYALI ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ!

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, ortaokul öğrenciler için düzenlenen "Ben ve Yıldızım" etkinliğinde çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi. Kütahya Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yarıyıl tatilinde öğrencilerimiz için planlanan etkinliklerden ikincisi olan ortaokul Öğrencileri için "Ben ve Yıldızım" etkinliği, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın katılımıyla başladı.

etkinlik-2.jpg

Etkinliğe katılarak çocuklarla ve aileleriyle tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve eşi Fatma Işık, öğrencilerimize iyi tatiller diledi.

etkinlik-3.jpg

Işık, etkinlikte kahvaltılarını eden çocuklar, müzik ve dans gösterilerinin ardından kendileri için özel hazırlanan Ben ve Yıldızım Anı Köşesinde hatıra fotoğrafı çektirdi.

etkinlik-4.jpg

Başkan Işık, daha sonra Ressam Ahmet Yakupoğlu Konferans Salonu’na geçen minikler, Kütahya Belediyesi Kültür ve Sanat Akademisi Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan tiyatro oyununu seyretti.

Öğrenciler düzenlenen etkinlikte gönüllerince eğlenme fırsatı yakalarken Kütahya Belediye Bakanı Işık olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.