Kütahya'da Kadın Sesleri Topluluğu Kahramanlık Türkülerini seslendirdi

Kütahya Belediyesi Kültür ve Sanat Akademisi Türk Halk Müziği Kadın Sesleri Topluluğu ilk konserini Kahramanlık Türküleri ile verdi.
Kütahya'da Kadın Sesleri Topluluğu Kahramanlık Türkülerini seslendirdi

Kütahya Belediyesi tarafından kurulan Kültür ve Sanat Akademisi Türk Halk Müziği Kadın Sesleri Topluluğu yapmış oldukları çalışmaları tamamlayarak ilk konserlerini verdi. Kahramanlık Türküleri adı verilen solo ve koro konseri Hezar Dinari Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Şef Erhan Bozkurt yönetiminde birbirinden güzel türküleri solo ve koro halinde seslendiren Kadın Sesleri Topluluğu, salonu dolduran Kütahyalıların büyük beğenisini kazanmayı başardı. Kütahya'da kültür sanat faaliyetlerine destekler için konser sonunda Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık'a teşekkür edildi.

KÜTAHYA'DA KADIN SESLERİ TOPLULUĞU İLK KONSERİNİ VERDİ!

Kütahya Belediyesi Kültür ve Sanat Akademisi Türk Halk Müziği Kadın Sesleri Topluluğu, “Kahramanlık Türküleri” adıyla ilk solo ve koro konserini Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde verdi.

konser-2.jpg

Şef Erhan Bozkurt yönetiminde birbirinden güzel türküleri solo ve koro halinde seslendiren Kadın Sesleri Topluluğu, salonu dolduran Kütahyalıların büyük beğenisini kazandı.

konser-3.jpg

Program sonunda, Kütahya'da bu tür kültür-sanat toplulukların çoğaldığını dile getiren Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yıldırım Akgül, Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık'a ve programda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Kütahyalı kadınların seslendirdiği eserlere konser için salonu dolduran Kütahyalılar da ellerindeki Türk bayrakları ile büyük bir coşkuyla eşlik ettiler. Konser boyunca kadın sesleri topluluğu birbirinden değerli türküleri seslendirdi.