Kütahya’da en çok kitap okuyanlara ödülleri verildi

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Kütüphane Haftası kapsamında ilkokul, ortaokul, lise, yetişkin ve 65 yaş üstü kategorilerinde en çok kitap okuyan üyelere ödülleri takdim edildi.
Kütahya’da en çok kitap okuyanlara ödülleri verildi

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde her yaş grubundan vatandaşların okuma alışkanlığını devam ettirmesi için Kütüphane Haftası değerlendirildi.

Yönetim Kütüphane Haftası sebebiyle düzenlediği etkinlikte en çok kitap okuyan üyelere ödüllerini takdim etti.

ÖDÜLLERİ KAYMAKAM VE KÜTÜPHANE MÜDÜRÜ VERDİ

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde en çok kitap okuyanlar ödüllendirildi. Tavşanlı Zeytinoğlu Halk Kütüphanesi Müdürlüğü, Kütüphane Haftası'nı kutlamak amacıyla ilkokul, ortaokul, lise, yetişkin ve 65 yaş üstü kategorilerinde en çok kitap okuyan üyelerine ödüller verdi. Ödüller, Kaymakam Hayrettin Baskın ve Kütüphane Müdürü Mehmet Meşe tarafından Tavşanlı Kaymakamlık toplantı salonunda verildi.

aw172767-05.jpg

İlkokul kategorisinde ödülü alan isim Büşra Nur Genç, ortaokul kategorisinde Elif Işık, lise kategorisinde Naime Nur Sever, yetişkin kategorisinde Şeref Özdemir olarak belirlendi. 65 yaş üstü kategorisinde ise en çok kitap okuyan isim Hasan Mustafa Öktenvural oldu.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Bu ödüller, kitap okumanın önemini vurgulamak ve okuma alışkanlığını teşvik etmek amacıyla düzenlenen etkinlikte verildi. Tavşanlı ilçesindeki kütüphane ve yerel yönetim, bu tür etkinliklerle toplumun okuma kültürünü desteklemeye devam ediyor. Düzenlenen etkinlik haftası kapsamında kitap okuyarak ödüllerini alanların mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.