Kütahya Simav'da Akıl ve Zeka Oyunları turnuvası düzenlendi

Kültür sanat faaliyetlerine ağırlık verilen Simav'da son derece çekişmeli geçen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası tamamlandı.
Kütahya Simav'da Akıl ve Zeka Oyunları turnuvası düzenlendi

Kütahya'da Simav İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası tamamlandı. Son derece çekişmeli geçen maçlara sahne olan turnuvada birbirinden eğlenceli anlarda yaşanırken turnuvaya katılan tüm öğrencilere katılım belgesi verildi.

Gerçekleştirilen müsabakalar sonucunda dereceye giren öğrencilerde belirlenirken 1. olan öğrencilerin il turnuvasına katılacakları belirtildi. Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Güven turnuvaya katılan öğrencilere ve birinci olanlara belgelerini takdim ederken tüm öğrencilere katılımları için teşekkür etti.

SİMAV'DA AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVASI TAMAMLANDI!

Simav İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası düzenlendi. Simav İbrahim Eren İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleştirilen, oldukça çekişmeli ve eğlenceli geçen müsabakalar sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Güven tarafından turnuvaya katılan tüm öğrencilere katılım belgesi verildi.

turnuva-1.jpg

Turnuvada 1. olan öğrenciler il turnuvasına katılmaya hak kazandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Güven turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğretmenler ve yöneticiler ile turnuvaya katılım sağlayan öğrencilere teşekkür etti.

turnuva-3.jpg

Birincilere madalyaları İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Güven tarafından takılırken bu tip organizasyonların sayılarının arttırılacağı ifade edildi. Ödül töreninin ardından öğrencilerle hatıra resmi çekilerek turnuva sonlandırılmış oldu.