Kütahya Hisarcık'ta satranç turnuvası düzenlendi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programları tüm hızı ile devam ederken bu kapsamda Hisarcık'ta satranç turnuvası düzenlendi.
Kütahya Hisarcık'ta satranç turnuvası düzenlendi

Kütahya Hisarcık'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri başlarken bu kapsamda ilçe genelinde satranç turnuvası düzenlendi. Ortaokullar arası satranç turnuvası öğrencilerden yoğun ilgi görürken büyük çekişmeye sahne oldu.

ORTAOKULLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ!

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde ortaokullar arası satranç turnuvası düzenlendi. Hisarcık Eti Maden Gençlik Merkezinde yapılan ortaokullar arası satranç turnuvasına Şehitler Ortaokulu, Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulu, Kutluhallar ve Dereköy Şehit Fatih Seven ortaokullarından 12 öğrenci katıldı.

turnuva.jpg

Hayli çekişmeli geçen müsabakalar sonunda, Şehitler Ortaokulundan İbrahim Katıran birinci, Tunahan Dertli ikinci, Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulundan Mehmet Kurtdereli üçüncü oldu.

Düzenlenen turnuvada dereceye girebilmek için ter döken öğrenciler son derece çekişmeli maçlara imza attılar. Yapılan maçlar sonucunda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programında verileceği ilan edildi. Turnuva sonucunda kazanan öğrencileri ilk olarak karşılıklı maç yaptıkları arkadaşları tebrik ederken öğrencilerin maçları izleyenleri de heyecanlandırdı.