Kütahya Çinikent Özel Eğitim Okulu’nda Bilim Fuarı açılışı

Kütahya’da bulunan Çinikent Özel Eğitim Okulu’nda Bilim Fuarı açılışı yapıldı. Açılışa çok sayıda öğrenci ve velinin yanı sıra okul idarecileri ve öğretmenler de katılım sağladı.
Kütahya Çinikent Özel Eğitim Okulu’nda Bilim Fuarı açılışı

KÜTAHYA (İHA) - Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’in de katılım sağladığı Bilim Fuarı’nda birbirinden farklı projeler incelendi.

Projeler hakkında bilgi alan Başyiğit, öğrencilerin çizdiği resim sergisini de incelemeyi ve sergi hakkında sorular sormayı ihmal etmedi.

ÇOK SAYIDA KİŞİ KATILDI

Çinikent Özel Eğitim Okulunda düzenlenen Bilim Fuarı açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Şube Müdürleri Orhan Şaybak, İrfan Kanık ve Hüseyin Hakan Durum, okul idarecileri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

aw204357-06.jpg

Fuardaki projeleri inceleyen Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, her biri çok özel ve anlamlı birbirinden başarılı projeleri tek tek gezerek öğrencilerden ve öğretmenlerden bilgi aldı.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BİLGİ ALDI

Daha sonra öğrencilerin çizmiş olduğu resimlerin sergisini gezen Müdür Hasan Başyiğit, Okul Müdürü Mustafa Çolak'tan ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Berna Elçi'den bilgi aldı.

Müdür Başyiğit, tüm projelerin çok anlamlı ve başarılı olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti ve bu tür faaliyetlerin yaygınlaşarak devam etmesi gerektiğinin altını çizdi.

Kütahya’da düzenlenen Bilim Fuarı açılışına katılımın yoğun olduğu görüldü.