Kütahya Belediyesi'nin Foto Saferi etkinliği tam not aldı

Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü düzenlemiş olduğu etkinlikle sanatseverleri bir araya getirmeyi başardı. Etkinlik ziyaretçilerden tam not aldı.
Kütahya Belediyesi'nin Foto Saferi etkinliği tam not aldı

Kütahya'da belediyenin sosyal etkinlikleri tüm hızı ile devam ederken bunlara bir yenisi daha eklendi. Kütahya Foto Saferi Buluşması etkinliği yoğun ilgi gördü. Etkinlikte Kütahya'nın öne çıkan güzelliklerinin aktarıldığı resimler sergilendi.

Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından "Kütahya Foto Safari Buluşması" etkinliği düzenlendi. Kütahya Foto Safari Buluşması'nda fotoğrafçılarla ve fotoğrafa ilgi duyan Kütahyalılarla bir araya gelen Fotoğraf Sanatçısı Barış Kerim Cesur, Kütahya'nın öne çıkan güzelliklerini gezerek fotoğraf çekti.

KÜTAHYA'NIN EN GÜZEL YERLERİ SERGİDE!

Kütahya Belediyesi Binası önünde başlayan etkinlikte sırasıyla Bekir Avlupınar Caddesi, Kütahya Belediyesi Kültür ve Sanat Akademisi, Germiyan Sokak ve Ulu Camii gezildi.

kutahya-2.jpg

Kütahya'dan ve başka illerden etkinliğe katılan fotoğraf sanatçılarının Kütahya'nın tarihi ve turistik yerlerini gezerek fotoğraflar çekeceğini söyleyen Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yıldırım Akgül, bu çekilen fotoğrafların arşivleneceğini ve ilerleyen günlerde bu fotoğrafların yer alacağı bir sergi açılacağını dile getirdi.

kutahya-3.jpg

Etkinlikte güzel kareler yakaladıklarını ifade eden Fotoğraf Sanatçısı Barış Kerim Cesur, "Fotoğrafçı olanlar, fotoğraf makineleriyle gelenler ve özellikle gelmeyenler var. Etkinliğimiz çok verimli geçiyor, herkes çok memnun" diye konuştu.

kutahya-4.jpg

Etkinlik tüm fotoğraf severleri bir araya getirirken Kütahya'nın en güzel resimlerini görmek isteyen vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Kültürel etkinliklerin tüm hızı ile devam edeceği ifade edildi.