Kütahya Belediyesi'nden 65 yaş ve üzerine BEDAVA hizmet!

65 üzerine ücretsiz ulaşım tartışmaları devam ederken Kütahya Belediyesi ulaşımın yanı sıra o hizmeti de artık bedava yaptı.
Kütahya Belediyesi'nden 65 yaş ve üzerine BEDAVA hizmet!

Temmuz ayında yapılan düşük zam nedeni ile mağdur olan emekliler bir de 65 yaş üstüne ücretsiz ulaşım tartışmaları nedeniyle mağdur olmuşlardı. Emekliler kötü haber üzerine kötü haber alırken Kütahya Belediyesi tam bu noktada devreye girdi.

Kütahya Belediyesinin organizasyonuyla şehirde yaşayan 65 yaş ve üzeri hemşehriler, 'Benim Güzel Kütahyam' projesi kapsamında Kütahya'nın güzelliklerini tamamen ücretsiz olarak gezmeye başladı. Belediyenin örnek projesi tam not alırken 65 yaş üzeri vatandaşlar belediyeye teşekkürlerini iletti.

KÜTAHYA BELEDİYESİ'NDEN ÖRNEK PROJE!

Kütahya Belediyesinin organizasyonuyla şehirde yaşayan 65 yaş ve üzeri hemşehriler, 'Benim Güzel Kütahyam' projesi kapsamında Kütahya'nın güzelliklerini gezmeye devam ediyor.

kutahya-2.jpg

Sosyal belediyecilik uygulamalarıyla ülkemize örnek olan Kütahya Belediyesi, 65 yaş ve üzeri vatandaşları Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı, Ağaçköy Restoran, Millet Bahçesi, Hisar Kalesi, Cafer Paşa Dârülkurrâsı ve Zafer Meydanı’na götürerek şehrin güzelliklerini gezdirdi.

kutahya-3.jpg

Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı ve Belediye Başkan Yardımcısı Murat Arık, misafirlerle sohbet ederek kendileri için özel hazırlanan hediyeleri vatandaşlara takdim etti. Geziye katılan vatandaşlar, gezilen yerlerin birçoğuna gidemediklerini ve Kütahya Belediyesinin buna vesile olmasından dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Yürütülen projelerin devam edeceği ifade edildi.