Komedi drama gerilim macera animasyon! Uşak'ta 11 film vizyonda

Uşak'ta bu hafta vizyonda olan filmler belli oldu. Vizyona yeni giren filmler ve beyaz perdede izlemeye devam edebileceğiniz filmler belli oldu....
Komedi drama gerilim macera animasyon! Uşak'ta 11 film vizyonda

Hafta sonunu sinemada geçirmek isteyen kişiler için Uşak'ta bu hafta vizyonda olacak filmler açıklandı. Çocuklar için pek çok animasyon filmi ve komedi filmi vizyonda yer alırken ayrıca yetişkinler için gerilim, macera, komedi ve gerilim filmleri de beyaz perdede yer alacak. İşte vizyondaki filmler...

Kral Şakir: Devler Uyandı

Ünlü bir teknoloji firması, elektronik cihazların mobil hale gelip, yapay zeka ile hareket edebildikleri bir sistem geliştirmiştir. Şakir ve ailesi de bu firmanın yaptığı ürünlere hayranlık beslemektedir. Fakat Şirket’in sahibi Harun adındaki yatırımcı, geçmişte Şakir’in babaannesi olan arkeolog Seniha'nın önderliğinde keşif gezileri düzenlemiş ve tarihler öncesine ait bir taşı ortaya çıkarmıştır. Bu taşın içine hapsolmuş, kötü savaşçı ise, yüzyıllardır kilitli kaldığı bu taştan dışarı çıkar ve Harun’un içine girer. Harun, yarattığı teknolojik orduyu dünyayı ele geçirmek üzere harekete geçirir. Şakir ve ailesi ise, hem kayıp olan babaanne Seniha'yı bulmaya çalışacak, hem de dünyayı kötü niyetli savaşçıdan korumaya çalışacaklardır.

sinema-1.jpg

Zaferin Rengi

Lohusa

Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör

Kolpaçino 4 4'lük

sinema-2.jpg

Erdal ile Ece

Madame Web

Oyuncaklar Firarda

Hayatla Barış

Hatıran Yeter

sinema-3.jpg

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki : Dune 2 filminde, Paul Atreides (Timothée Chalamet) Arrakis gezegeni için mücadeleye devam ediyor ve Fremen halkının liderliğini üstleniyor. Paul, Harkonnen ailesinin saldırısından kurtulduktan sonra, Fremenlerle birlikte yaşamaya başlar. Fremenlerin yardımıyla, Arrakis'in kontrolüne yeniden sahip olmak ve evrenin kaderini değiştirmek için mücadele eder. Paul, Arrakis gezegeninin Fremen halkı tarafından Mesih olarak kabul edilir. Fremen'ler, Paul'ün liderliğinde Arrakis gezegenini özgürleştireceklerine ve galakside eşitlik ve adaleti sağlayacaklarına inanırlar. 2021 yapımı Dune Çöl Gezegeni filminin doğrudan devamı niteliğinde olan Dune Çöl Gezegeni Bölüm İki, Frank Herbert'in 1965 yılında yazdığı aynı adlı romanın iki bölümlük uyarlamasının ikincisidir ve kabaca kitabın ikinci yarısını kapsamaktadır.

Bu hafta Uşak'ta vizyonda yer alan 11 film bu şekilde sıralanırken filmlerin gösterim tarihleri ve saatleri sinemalara göre değişkenlik göstermektedir. Bu nedenle sinemaya gitmeden önce programı teyit etmeniz gerekmektedir.