“Kaynama Noktası” altınlar arasında elma dağıttı

TÜPRAG ev sahipliğinde kaynama noktası ımpatience filminin ikinci özel gösterimi gerçekleşti.
“Kaynama Noktası” altınlar arasında elma dağıttı

Kışladağ altın madeninde yapılan özel gösterim sonunda filmde büyük anlam taşıması nedeniyle elma dağıtıldı.

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo- Sinema Bölümü öğrencisi Onur Ulucanlı’nın yönetmenliğini ve sanat yönetmenliğini, Emre Muslu’nun senaristliğini ve yapımcılığını yaptığı, yapım ekibi, sanat ekibi ve görüntü ekibinden oluşan 17 kişinin çalıştığı Kaynama Noktası Kısa Filminin ikinci özel gösterimi talep üzerine 21 Aralık Cuma Günü Tüprag Kışladağ Altın Madeni ev sahipliğinde  gerçekleşti.

Sekiz ay gibi bir sürede yapım öncesi, yapım ve yapım sonrası  tamamlanan filmde, Ait hissetmedikleri bir dünyada bulunma çabalarının yıprattığı Tolga ve Banu’nun, Tolga’nın söylediği bir yalanla özgürleştiklerini anlatmaktadır.

Tüprag Kışladağ Altın Madeni Halkla ilişkiler Müdürlüğü ve İnsan Kaynakları müdürlüğünce organize edilen bu gösterimde Halkla ilişkiler Müdürü Hakan Ünal açılış konuşmasını yaptı. Halkla ilişkiler Müdürü Hakan Ünal ve İnsan Kaynakları Müdürü İsa Metin Güden Konuşmasında "Tüprag'da ilk defa böyle bir organizasyon yapıyoruz Emre Muslu ve Onur Ulucanlı üretmeye devam ettiği sürece böyle organizasyonlara ev sahipliğine hazırız" dedi.

Konuşmalarından  sonra film gösterimi başladı.

Yapımcı Emre Muslu ve Yönetmen Onur Ulucanlı'nın, “Burada olmaktan çok mutluyuz” cümleleriyle sona eren gösterim çıkışında tüm izleyici ve katılımcılara filmde büyük anlam taşıması nedeniyle Tüprag tarafından elma dağıtıldı.. Kokteyl ile sona eren etkinlik izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

Yönetmen Onur Ulucanlı, ‘Kaynama Noktası/Impatience’ adlı kısa metrajlı filminin,  önümüzdeki iki yıl boyunca çeşitli festivallerde yarışacağını açıkladı..