Karahallılı ressam kız sanat çevrelerinin takdirini topluyor

Karahallılı ressam kız Sibel Çolak, son dönem yaptığı başarılı çalışmaları ve tablolarıyla sanat çevrelerinden takdir topluyor.
Karahallılı ressam kız sanat çevrelerinin takdirini topluyor

Çocuk yaşlarından beri  kendi kendine resim yapmaya çalışan Sibel Çolak 10 yıldır resim sanatıyla ilgileniyor. Resim konusunda hiçbir eğitim almayan ve kendi yeteneğiyle resim yapan sanatçı son 5 yıldır profesyonel olarak çalışmaktadır. 


 

Tutku derecesinde resim sanatıyla ilgilenen sanatçımız kadın, erkek, çocuk ve hayvan portreleri yaparak onlara duygu ve hayat vermeye çalıştığını belirtiyor. Çalışmalarında özgün olmaya önem veren sanatçı sürekli ürettiğini ve ürettikçe daha çok öğrendiğini ve kendini yenilediğini söylüyor.

Resim ve sanat galerilerinin ilgi ve dikkatini çekmeyi başaran ressam Sibel Çolak son 5 yıldır çok sayıda sanat sergisine ve fuara katıldı. İlk kişisel sergisini Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleştiren sanatçı yakın gelecekte yeni sergilere katılacağını belirtti.

Resim dışında ney ve keman çalan Sibel Çolak, sanatta çok yönlü olmanın resim sanatında kendisini daha güçlü kılacağına inanıyor. Ressam Sibel Çolak’ın eserleriyle ilgilenen veya satın almak isteyenler sanatçının İnstagram ve Facebook hesaplarından kendisine ulaşabilirler.


 

Sibel Çolak kimdir?

1988 Karahallı- Dere Mahallesi doğumludur. Baba adı Ömer, ana adı Nilüfer’dir.  İsa Engin Çolak ve Emel Misilli adlarında iki kardeşi vardır. Marmara Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunudur.

(MEHMET ÇOLAK/KAYNAK)